Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Termostate digitale si programabile pentru sisteme de incalzire Infrarosie prin pardoseala si pe tavan

Confort, siguranta, consum redus cu termostatele digitale, programabile

Toate sistemele de incalzire moderne sunt concepute in asa fel incat confortul utilizatorilor sa fie asigurat la maxim. In cazul sistemelor de incalzire infrarosie prin pardoseala si pe tavan termostatele digitale programabile contribuie atat la simplificarea modului de utilizare, cat si la reducerea substantiala a consumului de energie. Nivelul de confort si economia de energie pot fi sporite si prin utilizarea termostatelor programabile separate în fiecare incapere, ceea ce permite reglarea optima a temperaturii in functie de necesitatile utilizatorilor.Termostatele utilizate la sistemele de incalzire infrarosie prin pardoseala si pe tavan sunt diferite, in ceea ce priveste capacitatea lor, dar toate sunt concepute in asa fel incat sa poate identifica si regla temperatura foliei termice infrarosie si panourilor infra.


Termostatele digitale, programabile se pot achizitiona pentru orice sistem de incalzire electrica! Economia de energie poate fi sporita prin utilizarea corecta a termostatelor programabile. Pentru informatii si oferte de pret contactati-ne.


Consum redus de energie cu sistemele de incalzire infrarosii

  • Consumul de energie a sistemelor de incalzire prin pardoseala si pe tavan este cu 20% redus fata de consumul oricarui alt sistem de incalzire.
  • Folia termica infrarosie si panourile infrarosii transforma energia electrica 100% in energie termica. Energia termica produsa este distribuita direct pe suprafaţa incalzita, astfel producand caldura fara pierdere de energie termica. Sistemele de incalzire traditionale irosesc o mare parte din energia termica produsa eliminand prin sistemul de tevi şi prin hornuri.
  • Sistemul de incalzire infrarosie poate asigura distribuirea uniforma a caldurii in intregul spatiu de incalzit. Temperatura straturilor superioare si inferioare de aer sunt aproape egale cu temperatura din diferitele puncte ale spaţiului. Acesta poate reduce semnificativ consumul de energie, deoarece in cazul sistemelor de incalzire traditionale stratul superior de aer poate avea temperatura mai ridicata cu 10 °C, iar in punctele mai indepartate de calorifer temperatura poate fi mult mai redusa.
  • Radiatia infrarosie este o radiaţie pura, calduroasa. Nu provoaca senzatii de calduri epidermice neplacute, ea ajungand si provocand efect pozitiv in cele mai profunde straturi de tesuturi umane. Cu sistemele de incalzire infrarosii poate fi obţinuta senzatia de confort chiar si la o temperatura a aerului mai redusa.
  • Perioada de incalzire sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala sau pe tavan este mult mai redusa, astfel consumul de energie poate fi redusa in mod considerabil.
  • sistemele de incalzire infrarosii incalzesc uniform spatiul
  • Sistemul de incalzire prin pardoseala si pe tavan infrarosie incalzeste uniform spatiul reducand totodata considerabil consumul de energie.
    Sistemele de incalzire care incalzesc aerul isi desfasoara efectul incalzind din sus in jos, astfel se produce nivelarea temperaturii si consumul de energie va fi mai ridicat.

  • sistemele traditionale de incalzire (prin convectie) produc nivelari de temperatura

Termostate digitale, programabile pentru sistemele de incalzire infrarosii prin pardoseala cu folie termica si pe tavan cu panouri infrarosii

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional