Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Termostate de interior programabile, digitale si analogice pentru comanda sistemelor electrice de incalzire sau de climatizare

Un factor deosebit de important reprezinta confortul termic, adica temperatura constanta reglata si asigurata cu ajutorul termostatului, dar in lumea aparatelor digitale trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte. Termostatele oferite de noi sunt moderne, digitale si pot fi programate, ceea ce inseamna ca aceste termostate pot asigura diferite temperaturi la diferite intervaluri de timp si pot cupla temporizat.

Astfel am ajuns la al doilea factor deosibit de important, si anume economia de energie, respectiv consumul energetic al sistemului electric de incalzire sau de climatizare. Nimeni n-ar opta pentru un sistem de incalzire care functioneaza zilnic 24 de ore si produce o temperatura ridicata inutila, consumul de energie al unui astfel de sistem fiind chiar exagerat de ridicat.

Care dintre termostate ar fi cel mai potrivit?

Raspunsul este foarte simplu: la alegerea termostatului se va tine cont de confort si de economia de energie.

Luand in considerare cele de mai sus este evident ca sistemul de incalzire nu poate fi comandat cu ajutorul unui simplu intrerupator, sau de un termostat analogic. In cazul in care doriti sa beneficiati de confortul maxim asigurat de un sistem modern de incalzire, vi se recomanda sa alegeti unul sau mai multe numai dintre termostatele digitale.

Termostatele digitale sunt comercializate intr-o gama extrem de larga, dar este deosebit de important sa va convingeti ca termostatul ales, pe langa faptul ca este digital, dispune si de functiune care asigura programarea dorita si este prevazut cu senzor de podea si de ambient (camera).

Termostatele utilizate la sistemele electrice de incalzire comercializata de catre noi sunt numai termostate digitale de inalta calitate, sunt prevazute atat cu senzor de podea, cat si cu senzor de ambient (camera), respectiv pot asigura 3 moduri de comanda pentru sistemul de incalzire: interior/senzor de ambient (IN*), senzor de podea (OUT*) si comanda cu ambele senzoare (ALL*), in acest caz senzorul de podea are rol de limitare. Va recomandam doua modele, care in nenumarate randuri s-au dovedit a fi de calitate ireprosabila si corespunzatoare cerintelor clientilor.

Diferente si asemanari intre termostate digitale de interior, modele E91.716, E51.716 RTC 75.716T, R8000, R8800 si TR8100VHT Comanda si Puterea termostatelor

 Termostat de interior programabil, digital cu ecran tactil. Model: E91.716.   Termostat de interior programabil, digital Model: E51.716   Termostat de interior programabil, digital Model: RTC 75.716T Termostat de interior programabil, digital cu ecran tactil. Model: R8000   Termostat de interior programabil, digital Model: R8800   Termostat de interior programabil, digital cu ecran tactil. Model: TR8100VHT

Dati click pe imagini pentru a mari si pentru informatii suplimentare!

Atentie: Culorile de fundal termostatelor poate sa fie de alta nuanta, sau chiar alta culoare pentru informatii contactati-ne. Culoarea de carcasa a termostatelor este asemanator alb/ gri foarte deschis.

Cea mai importanta diferenta intre termostatele de interior de pe aceasta poza consta in comanda si designul lor. Modelul E91.716, R8000 si TR8100VHT este prevazut cu ecran tactil, iar modelul E51.716. R8800 si RTC 75.716T pot fi reglate cu taste.
Termostatul TR8100VHT are ecran tactil de 4.3 inch, 10.92cm si este foarte usor de utilizat si pentru oameni mai in varsta fiindca pe ecranul mare sunt simboluri/butoane mari. Practic toate termostatele au aceasi performanta, respectiv sunt corespunzatoare (potrivite) pentru comanda unui sistem de incalzire sau de climatizare cu putere de maxim 16A (~3.5 kW). In cazul in care suprafata incalzita sau climatizata necesita un sistem cu putere mai ridicata, prin intermediul unui contactor (dispozitiv de cuplare de securitate) corespunzator, termostatul va fi potrivit si pentru comanda sistemului cu putere marita. Termostatele functioneaza la tensiune de 220-230V. Carcasa termostatelor este fabricata din material anti-inflamabil si gradul lor de protectie este IP 20.

Senzori ale termostatelor si modul de comanda dupa tipul de senzor

Cele trei termostate sunt prevazute cu cate doi senzori, astfel sistemul de incalzire poate fi comandata luand in considerare numai temperatura incaperii (senzor incorporat -IN*-) sau numai pe baza temperaturii a podelei (senzor de podea – OUT* -) respectiv tinand cont de ambele valori (ALL*). Lungimea cablului de la senzorul de podea este de 3m.

Comanda (reglajul) termostatelor

Fiind termostate programabile exista diferite moduri de reglaj:

 • Mod de functiune manuala – simbol de manaMod de functiune manuala (manual mode) – termostatul tine constant temperatura setata de utilizator. Nu va functiona va lua in considerare setarile de programare.

 • Mod de functiune automat – simbol de ceasMod de functiune automat (program mode) – termostatul va lua in considerare programarile efectuate de utilizator referitor la intervalurile de timp si de graduri de temperaturi ce trebuie sa tine in intervalurile respective. Termostatul functioneaza cu comanda saptamanala, cu 6 cicluri pentru zilele lucratoare si 2 cicluri pentru zilele libere.

 • Mod de functiune confort – simbol de mana langa simbol de ceas Mod de functiune confort (program mode with manual override) – In acest mod de funtiune termostatul asigura temperatura la valoarea concreta reglata pentru ciclul actual, iar la sfarsitul acestuia va functiona in mod automat.

Pe ecranul termostatelor intotdeauna este afisat iconul aferent modului de functionare, astfel vom putea afla temperatura pe baza careia este comandat sistemul.

Termostatele in afara modului de functiune mai pot afisa urmatoarele:

 • Zilele de la 1-7
 • Ora exacta
 • Temperatura actuala
 • Temperatura reglata (dorita)
 • Ciclul
 • Daca sistemul este in functiune sau nu
 • Sistem siguranta copii blocare/deblocare

Termostate analogice pentru comanda sistemelor de incalzire si de climatizare

termostat analog interior cu senzor de pardoseala sau cu senzor de ambient Fiindca am avut foarte multi clienti care au cerut termostate analoage, am expandat gama de produse comercializate cu termostatele analoage RTC 70.26 si RTC 70.16.

Cele doua modele sunt aproape identice. Singura diferenta dintre cele doua termostate este ca modelul RTC 70.26 este prevazut doar cu senzor de podea, astfel acesta este ideal pentru comanda sistemelor de incalzire prin pardoseala, realizate cu folie termica, covor electric sau cablu electric.

Modelul RTC 70.16 este prevazut numai cu senzor de camera incorporat, astfel utilizarea acestiu model se recomanda la sisteme de climatizare, sisteme de incalzire cu panouri infrarosii, sau pentru sisteme de incalzire prin pardoseala care nu necesita reglaj cu senzor de podea.

Ambele termostate sunt de 16A, adica pot fi utilizate pentru comanda sistemelor de incalzire sau de climatizare care au o putere de aproximativ 3,5 kW. Termostatul analog, impreune cu modelele digitale pot fi alimentate de la tensiunea de 220- 230V. Carcasa termostatelor este fabricata din material anti-inflamabil si gradul lor de protectie este IP 20.

Doze pentru termostate

Doza universala pentru termostate   Doza termostat rotund, aplicabil in perete   Doza aplicabil pe perete/Doza aparenta pentru termostate

Toate termostatele de pe aceasta pagina sunt modele asa-numite „scufundate”, adica care pot fi indtroduse in zid (tencuiala). In acest context, daca nu doriti sa utilizati doza aparenta pentru fixarea termostatului, doza va fi montata in zid.

Trebuie amintit, ca termostatului tip RTC 75.716T se potriveste numai doza de forma patrata, de marimea 80 x 80 x 47mm (dimensiuni de interior al dozei: 71 x 72 x 45mm), aceste termostate pot fi introduse in dozele comercializata de catre noi numai dupa o mica modificare. Celelalte modele pot fi introduse in dozele rotunde, obisnuite si pot fi montate in acestea fara nicio problema.

Noi va propunem sa alegeti, pe cat este posibil, doza care poate fi scufundata in zid (de forma patrata), deoarece in acest tip de doza poate fi introdus si fixat cu usurinta oricare termostat, indiferent de model. Iar in cazul in care aceasta optiune nu va este pe plac, puteti alege doza aparenta si canal petru cabluri.

Achizitionare termostate

Termostatele sunt vandute si la bucata, nu numai ca accesorii sistemelor de incalzire comercializate de catre noi, astfel daca aveti nevoie de un termostat modern si performant pentru a comanda orice sistem electric, noi va vom trimite oriunde in tara produsul dorit, in cantitatea dorita cu serviciul de curierat ales de dvs,

Ofertele de pret sunt calculate intotdeauna luand in considerare pretul termostatului model E91.716, calculand cu cate o bucata pentru fiecare incapere. Bineinteles, in cazul in care puterea sistemului comandat permite, la solicitarea clientului se poate realiza comanda sistemului din mai multe incaperi de la un singur termostat.

Pentru alte informatii si comanda nu ezitati sa ne contactati in e-mail ori la nr. tel. 0749/148-407, 0770/134-527.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional