Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Instalarea foliei termice Caleo in Zona Metropolitana Oradea, comuna Paleu - Montaj executat de echipa Caleo Bihor

folia termica Caleo se poate taia la fiecare 25 de cm.

Echipa Caleo de aceasta data a executat un montaj in Zona Metropolitana Oradea, mai exact in Paleu. Am fost contactati de catre dl. Mircea - George Chirila, directorul general al S.C. Krismir Impex S.R.L. – care a solicitat instalarea sistemului de incalzire prin pardoseala Caleo in apartamentul cumparat de la societatea comerciala Raicris – acest apartament fiind proiectat cu incalzire electrica (radiatoare electrice), dar sistemul Caleo fiind mai modern, mai sanatos mai eficient si nu in ultimul rand mai economicos. Dumnealui ne-a relatat ca si in caminul anterior avea montat sistem de incalzire prin pardoseala, el cunoscand avantajele unui astfel de sistem si in acest caz doreste incalzire prin pardoseala dar acum opteaza pentru un sistem bazat pe tehnologia infrarosie. El si-a cunoscut produsele Caleo in strainatate şi stie exact ca alegand acest sistem de incalzire nu vor mai fi necesare radiatoarele in apartament şi doar cu acest sistem de incalzire prin pardoseala poate scapa de inconvenientele aferente unui sistem de incalzire cu combustibil solid (cazan, horn, depozit pentru lemne, taiat şi carat lemne, aprins foc in cazan, etc.). Acest sistem de incalzire este ecologic, dar totodata este si economicos si sanatos.

Tinand cont de pretentiile d.lui Chirila am proiectat sistemul de incalzire corespunzator acestui camin si echipa formata din electricieni autorizati, cu coordonarea dlui Laboncz Jozsef a executat lucrarea intr-o zi – da, ati inteles corect – am montat un sistem intreg de incalzire prin pardosela intr-un apartament de 70 mp intr-o singura zi.

Despre apartament merita de retinut ca au fost unite doua apartamente de 35 mp, astfel a fost obtinuta o bucatarie spatioasa, tip american, unde sistemul de incalzire a fost instalat sub gresie. In cele doua bai folia termica a fost montata deasemenea sub gresie.

In dormitor, respectiv in camera copiilor folia termica Caleo a fost montata sub parchet. Este foarte important ca fiecare incapere sa fie dotata cu unitate de comanda ( termostat) separata, deoarece numai astfel poate fi asigurat un confort la nivel inalt si poate fi realizata o economie considerabila de energie si de bani, obtinand totodata temperatura dorita. Din acest motiv am instalat in toate incaperile cele mai moderne termostate cu ecran tactil, avantajul deosebit ale acestora fiind sistemul lor de comanda care permite reglare separata pentru fiecare zi din saptamana, in zilele lucratoare cu cate 6 cicluri, respectiv in weekend cu cate 2 cicluri. Inceputul si sfarsitul ciclurilor poate fi stabilit separat, la fel ca si temperatura dorita.

Suntem incantati ca am executat aceasta lucrare in apropierea orasului Oradea, in Paleu, astfel putem considera ca avem deja primul client multumit si in judetul Bihor, pentru ca noi am introdus in camin la el razele soarelui.

sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo - montaj sub gresie

Bai


Dormitor - Montaj sub parchet laminat