Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Instalarea foliei termice Caleo sub invelis montat la rece (sub gresie) in Timisoara - Montaj executat de echipa Caleo Bihor

folia termica Caleo se poate taia la fiecare 25 de cm.

De data aceasta echipa Caleo Bihor s-a deplasat in judetul Timis, in Timisoara pentru a instala sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala Caleo. Acest montaj a fost diferit din mai multe puncte de vedere, fata de cele obisnuite si deja efectuate de echipa noastra, deoarece folia termica urma sa fie instalata sub gresie, iar la solicitarea clientului, de data aceasta am elaborat un proiect special in asa fel incat folia termica sa fie utilizata ca sistem de incalzire auxiliar sistemului deja existent, numai pentru asigurarea confortului termic, oferit de acest sistem de incalzire prin pardoseala.

Modul de instalare a foliei termice Caleo si materialele, accesoriile utilizate sunt diferite in cazul instalarii sub invelis montat la rece (gresie), fata de instalare executata sub parchet (invelis montat la cald). In primul rand utilizam numai folia termica de latime de 50 cm si cu putere de 210W/mp. In cazul instalarii sub parchet este mai recomandat utilizarea foliei cu putere de 130W/mp. Cel mai important motiv a acestei alegeri este acoperirea optima si asigurarea necesarului de energie termica. De fiecare data, pe baza dimensiunilor furnizate de catre client, noi elaboram proiectul sistemului de incalzire, calculand si cantitatea necesara de folie termica, care va fi instalata. In acest caz am procedat la fel. Ajungand la fata locului, am constatat ca sunt indeplinite conditiile necesare pentru instalare, asa cum am stabilit in prealabil cu clientul:

  1. Circuitul electric pentru deservirea sistemului de incalzire a fost finalizat, cu locul format pentru termostat si prevazut cu un releu de protectie (acest releu este necesar pentru utilizarea cat mai sigura a sistemului, dar totodata deserveste si la protejarea sistemului in cazul eventualelor deteriorari, astfel marind durata de viata a acestuia.)
  2. Pardoseala a fost curata, neteda, uniforma si uscata de asa natura incat folia termica putea fi instalata in maxima siguranta, fara existenta vreunui pericol, ca resturile ramase in urma constructiei sa deterioreze (perforeze) folia, reducand astfel eficienta acesteia. In cazul in care folia termica se instaleaza sub gresie, recomandam tuturor clientilor aplicarea unei sape autonivelante, pentru a realiza pardoseala cat mai corespunzatoare sistemului de incalzire. (In cazul in care pardoseala nu corespunde cerintelor necesare instalarii, suntem nevoiti sa amanam instalarea sistemului de incalzire – folia termica nu se instaleaza sub gresie, daca pardoseala nu este corespunzatoare).

fixarea foliei termice CaleoIn prima faza am verificat dimensiunile incaperilor si am marcat locurile in care urma sa fie asezata folia termica, dupa care am aplicat un strat de adeziv special, pentru fixarea foliei termoreflexe, peste care se lipeste folia termica Caleo, si folia protectoare, de asemenea cu aplicarea adezivului special. Dupa racordarea sistemului, respectiv dupa executarea racordurilor speciale dintre fasiile de folie termica Caleo, si dupa executarea izolatiei corespunzatoare cu izolator bituminos, folia protectoare a fost fixata deasupra foliei termice, pe intreaga suprafata cu o banda adeziva industriala, termorezistenta, confectionata din material textil impermeabil, marca Scapa. Pentru a asigura aderenta corespunzatoare a placilor ceramice, respectiv materialului adeziv aplicat pentru montarea acestora, sunt necesare urmatorii pasi:

  1. La executarea sistemului de incalzite utilizam numai folie termica de latime de 50 cm si intre fasiile va fi pastrata o distanta necesara de cca. 5-12cm, astfel asigurand suprafata de aderenta directa cu pardoseala din beton, necesara pentru adezivul flexibil
  2. Peste folia termica se va aseza transversal o plasa din fibra de sticla, cu suprapunere de cca. 5-12 cm, astfel asigurand aderenta potrivita pentru adezivul care va fixa placile ceramice.
  3. Intotdeauna atragem atentia clientilor sau meseriasilor care monteaza gresia, ca este necesara formarea unui strat pe care se pot monta placile ceramice, acesta poate fi realizat chiar din material adeziv flexibil.

Pasul final si in acest caz a fost racordarea si reglarea termostatului programabil, digital. La solicitarea clientului, sistemului de incalzire infrarosie Caleo am adaptat cel mai modern termostat cu ecran tactil (TD16-TS), contribuind astfel la un consum mai redus de energie. Insumand toate la un loc, putem spune, ca iarasi am realizat o instalatie perfecta, de data aceasta sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo marcand succes in Timisoara.


Fixarea straturilor cu adeziv special - Montaj sub gresie