Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Instalarea sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala in Baile Felix - Montaj executat de expertii MHS Oradea,Bihor

Instalarea sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala in Baile Felix

Cu expertii MHS de aceasta data am executat montaj de folie termica, in apropierea orasului Oradea, in Baile Felix.

Folia termica a fost montata in incaperile in care sistemul de incalzire urma sa fie acoperit cu podea laminata. In incaperile ale caror pardoseala va fi din gresie, sistemul de incalzire  ideal am realizat  cu ajutorul covorului electric.

Acest sistem de incalzire a fost montat intr-o casa  spatioasa cu doua dormitoare, care comunica printr-un coridor lung cu camera de zi aflata intr-un spatiu comun despartit doar cu bolta de bucatarie si living.  Privind pozele executate in cadrul montajului, va veti putea convinge ca solutia ideala de incalzire in cazul incaperilor spatioase este sistemul bazat pe tehnologia infrarosie, dar totodata acest sistem este recomandat si pentru dormitoare separate, cum a fost montat de catre echipa MHS. Sistemul de incalzire infrarosie fuctioneaza separat in fiecare incapere cu ajutorul termostatelor inteligente, programabile.

Sistemul de incalzire infrarosie s-a dovedit a fi alegerea optima pentru clienti din mai multe puncte de vedere, deoarece astfel ei pot scapa de majorarile anuale ale costurilor incalzirii centrale comunale, si de inconvenientele obisnuite ale incalzirii traditionale cu combustibil solid, obtinand un sistem de incalzire electrica prin pardoseala, care prin apasarea unui singur buton poate oferi caminului razele calduroase ale soarelui.

Aceasta alegere a fost solutia cea mai ideala atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere al sanatatii si al confortului.


Instalarea foliei termice infrarosie sub parchet - sistem de incalzire prin pardoseala