Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Montajul sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala in Satu Mare - Montaj executat de expertii MHS Oradea, Bihor

Instalarea sistemului de incalzire prin pardoseala Caleo in Satu Mare

Expertii MHS Oradea au executat un nou montaj cu succes. Aceasta fiind echipa care monteaza sistemele de incalzire infrarosie prin pardoseala in toata zona de vest a Romaniei, acum baietii au ajuns in centrul orasului Satu Mare. De data aceasta sistemul a fost montat in biroul societatii S.C. Optiko S.R.L din Satu Mare, sistemul de incalzire infrarosie fiind comandat chiar de catre directorul societatii, d-nul Kovács Zsolt.

Montajul a fost executat foarte simplu si repede, la inceput baietii au curatat praful de pe pardoseala din beton, ca folia termica infrarosie sa fie montata pe o suprafata curata, neteda si uscata. Dupa curatirea pardoselii prima data a fost asezata un strat format din folie termoreflex, care asigura izolarea termica corespunzatoare a sistemului de incalzire, reflectand razele infrarosii emise de folia termica.

Pe acest strat termoreflex urma sa fie asezata folia termica propriu zisa, taiata la dimensiunile potrivite si fixata in mod corespunzator cu o banda adeziva speciala.

Dupa fixarea foliei termice, sistemul de incalzire este gata pentru racordare la sistemul electric. Folia termica infrarosie Izolarea foliei termice Caleo cu banda bituminospoate fi desclestata la capat, in dreptul benzii din cupru, aici se introduc clipsurile de racordare, care dupa introducere trebuie stranse si fixate de folia termica cu un cleste special. Dupa racordarea cablurilor electrice punctele de racordare si capetele libere ale foliei termice infrarosie vor fi izolate in mod corespunzator.

Dupa montarea intregului sistem si dupa fixarea, respectiv izolarea acestuia urma racordarea termostatului, ceea ce constituie esenta sistemului inteligent de incalzire infrarosie prin pardoseala , deoarece acest termostat permite reglarea temperaturii in asa fel, incat valoarea acesteia sa fie diferita chiar in fiecare zi din saptamana, astfel consumul de energie al sistemului poate fi redus considerabil.

Cu ajutorul termostatelor digitale programabile oricine poate regla dupa necesitaţile individuale functionarea sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala.

La finalizarea montajului, in ultima etapa electricianul a pus in functiune sistemul de incalzire prin pardoseala. La pornirea butonului de comanda al termostatului in incapere temperatura a fost de 5 °C iar in interval de cca. 20-25 minute temperatura s-a ridicat la 20 °C, termostatul, al carui senzor receptona temperatura incaperii s-a decuplat, corespunzator reglajului.

instalarea termostatului programabil  TD16-E pentru sistemul de incalzire prin pardosela CaleoMontajul sistemului de incalzire infrarosie in aceasta incapere a durat 3 ore, iar modul in care ne-am putut convinge de eficacitatea acestui sistem a fost impresionant, deoarece razele infrarosii au produs in intreaga incapere o atmosfera deosebit de calduroasa, inainte de a se incalzi folia propriu-zisa.

In cadrul montajului au intrat cateva persoane curioase, fiind si ei interesati de functionarea sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala, convingandu-se pe propria lor piele de efectele razelor infrarosii. De atunci am primit numeroase comenzi, atat din orasul Satu Mare, cat si din judetul Satu Mare. Astfel ne vom intoarce in curand in acest oras si vom reveni si pe acest site cu descrierea noilor montaje.

Sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala s-a dovedit a fi o solutie ideala si pentru cei din Satu Mare, acesta fiind un sistem economic, comod si nu in ultimul rand datorita faptului ca nu necesita nici un fel de intretinere. Cu sistemul de incalzire infrarosie nu va mai fi necesar sa achizitionati lemne si carbune sau sa achitati costurile de gaze usturatoare. Din testele efectuate de catre producator rezulta ca acest sistem poate asigura confortul termic ideal, avand totodata un consum de energie moderat.


Izolarea pardoselii cu termoreflex - Incalzire prin pardoseala infra