Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Primul montaj acasa la client in Orsova, Romania - Sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo

montaj in orsovaLa data de 27 iulie 2010. in judetul Mehedinti, localitatea Orsova a fost instalat primul sistem de incalzire infrarosie Caleo din Romania, astfel obtinand multumirea deplina a primului client. Sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo a fost instalat intr-un apartament compus din doua camere, bucatarie si doua holuri, situat la etajul trei al unui bloc.
La solicitarea clientului cele doua holuri au fost legate la termostatul care comanda (regleaza) temperatura din camera care practic face parte din acelasi spatiu. Astfel reglarea temperaturii a sistemului de incalzire Caleo a fost asigurata cu utilizarea a trei termostate.
Pe baza unei intelegeri prealabile clientul a asigurat formarea locurilor corespunzatoare (doze) pentru termostate iar pardoseala a fost uniforma, neteda si curatata.
Nivelarea pardoselii in acest caz a fost foarte simpla deoarece apartamentul a fost cumparat cu gresia deja montata - sistemul de incalzire Caleo de obicei se monteaza sub gresie - dar nici instalarea deasupra gresiei nu reprezinta nicio problema.

Sistemul de incalzire a fost instalat de catre doi electricieni autorizati, specializati in montarea sistemelor Caleo - tot montajul a fost terminat in doar cateva ore, practic drumul pana la Orsova si inapoi ne-a luat mai mult timp decat instalarea propriu-zisa.
La finalul lucrarilor sistemul Caleo a fost pus in functiune, am verificat daca functioneaza corespunzator, fapt care a fost certificat si de catre clientul care a fost multumit atat de calitatea prestatiei cat si de calitatea produsului.
In timpul executarii lucrarii au intrat cativa vecini din bloc si au fost surprinsi de metoda rapida de instalare si de eficacitatea sistemului de incalzire prin pardoseala Caleo.

Avand in vedere ca in judetul Mehedinti nu prea este raspandit sistemul termic central, si tinand cont de faptul ca sistemul de incalzire infrarosie Caleo este un sistem ideal pentru apartamente din blocuri, noi consideram ca sunt sansa in viitorul apropiat, cu ocazia unei noi lucrari de instalare, putem admira din nou magicul peisaj de pe malul Dunarii.

Hol


Dormitor