Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Instalarea Covorului Electric Incalzitor in Zona Metropolitana Oradea, Baile Felix - Montaj executat de expertii MHS Oradea,Bihor

Covor electric incalzitor - incalzire prin pardoseala sub placi ceramice

Expertii MHS din judetul Bihor de aceasta data a executat montaj cu covor electric incalzitor in Zona Metropolitana Oradea, in Baile Felix. Despre covorul electric incalzitor este de remarcat ca se recomanda sub invelisuri montate la rece ca gresia, placi din marmura, acest covor este ideal pentru incalzirea incaperilor cu umiditate ridicata, ca bucataria, baia sau toaleta. Covorul electric se poate monta mai rapid si mai simplu, decat folia termica infrarosie, motiv pentru care acest produs este favorizat in mod deosebit de catre clienti. Covorul electric incalzitor poate fi cumparat in diferite dimensiuni prefabricate, astfel poate fi aleasa dimensiunea optima pentru fiecare camin. Totusi, noi va recomandam sa solicitati sfatul specialistilor MHS.

O alta diferenta fata de folia termica infrarosie reprezinta faptul ca sistemul de incalzire cu covor electric incalzitor reduce inaltimea interioara cu doar 5mm, fara invelis si poate fi montat direct in adezivul pentru gresie sau in sapa nivelanta. La alegerea adezivului pentru gresie se va tine cont, ca in cazul oricarui sistem de incalzire prin pardoseala, de rezistenta la dilatatie termica, la fel si la materialul utilizat pentru rostuirea placilor de gresie.

Multi au intrebat, daca covorul electric incalzitor poate fi montat si sub parchet. Raspunsul este: DA, se poate monta sub parchet sau sub podele laminate, dar in acest caz este necesara in mod obligatoriu sapa nivelanta sau un strat de ciment in care se va monta covorul electric. Acest strat va avea gosime de 4-8 cm, iar deasupra acestui strat se poate monta parchetul sau podeaua in mod obisnuit. Pentru eficienta si mai mare a sistemului de incalzire cu covor electric incalzitor montat sub parchet, as dori sa atrag atentia viitorilor clienti asupra doua aspecte, dintre care cel mai important este izolatia termica corespunzatoare in sapa, respectiv pe cat este posibil la montarea parchetului se recomanda utilizarea foliei de 2 mm, parchetul nu va fi montat pe placi "XPS" care au capacitate ridicata de termoizolare, astfel sistemul de incalzire ar pierde considerabil din eficienta. Sub parchet noi recomandam in mod accentuat utilizarea foliei termice, deoarece aceasta are eficienta mai ridicata, pe de o parte din cauza izolatiei termice, deoarece folia termica poate fi montata direct pe placi XPS, pe de alta parte datorita tehnologiei infrarosii, care are o serie de efecte benefice asupra corpului uman.

Dar iata, montajul propriu-zis. In doar cateva ore am montat covorul electric incalzitor, formand sistemul de incalzire in patru incaperi, camera de baie, toaleta si la intrari. Proprietarul multumit a preluat sistemul de incalzire, gata pentru a monta invelisul de podea peste acesta. Sistemul a fost testat si functiona perfect, datele de masurare fiind identice cu cele indicate de producator.

Suntem incantati de reusita acestui montaj executat cu covor electric incalzitor in apropierea orasului Oradea, in Baile Felix, astfel in judetul Bihor exista primul proprietar al sistemului de incalzire realizat cu covor electric incalzitor, unde expertii MHS a dat din nou dovada de competenta si indemanare.


Montaj sub gresie cu Covor Electric Incalzitor - Baie