Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Intrebari Frecvente si Raspunsuri - Sisteme de Incalzire Infrarosie

Cat o sa am de platit?

Sistemele de incalzire infrarosie sunt mai rentabile decat oricare alt sistem de incalzire. In comparatie cu sisteme de incalzire pe gaz in sezonul rece poate fi realizata o economie de 20%, iar in perioada intermediara (octombrie, noiembrie) economia poate atinge chiar 60%.

In perioada de incalzire intre 15 octombrie si 15 aprilie sistemele de incalzire infrarosii asigura temperatura potrivita a locuintei cu functionare medie de 2 ore pe zi. Din aceasta valoare medie de 2 ore poate fi calculat consumul exact in functie de metri patrati dotati cu folie termica. In cazul in care doriti un calcul personalizat al consumului, trimiteti dimensiunile incaperii sau ale apartamentului dvs. la adresa de e-mail info@incalzire-infrarosie.ro si noi va vom trimite atat oferta noastra de pret cat si calculele consumului estimat.

Cum calculez consumul de energie a foliei termice infrarosie?

Consumul de energie termica a 1 mp folie termica infrarosu este de 130 W/ora. Astfel daca de exemplu suprafata acoperita cu folie termica din caminul dvs. este de 60 mp, consumul de energie a folie va fi de 60 X0,130 = 7,8 kW/h pe o perioada de functionare neintrerupta de 1 ora. In diferite luni ale sezonului rece temperatura exterioara difera, astfel si consumul de energie al foliei va fi diferit de la o luna la alta. Datorita termostatului poate fi reglat atat temperatura dorita in fiecare incapere, cat si consumul de energie poate fi redus considerabil, deoarece sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala nu va functiona neintrerupt.

In perioada de iarna timpul mediu de functionare va fi de cca. 2 ore/zi. Astfel 7,8kWx2 = 16,6kW - va fi consumul zilnic de energie. Inmultind aceasta valoare cu 30-31 vom obtine consumul lunar de energie electrica. In functie de tarifele practicate de furnizorii locali de energie, este simplu de calculat costul lunar estimat al foliei. Aceste valori pot fi luate in considerare in cazul unei case cu izolatie obisnuita. In cazul unei case cu izolatie deosebit de buna consumul poate fi chiar si mai redus, datorita pierderii minime de energie termica, astfel temperatura incaperilor va fi redusa mai incet, sistemul nu va fi cuplat foarte des (in consecinta nu va consuma energie) in vederea mentinerii temperaturii dorite.

Este potrivit sub orice pardoseala?

Da! Folie termica infrarosie este potrivita atat sub parchet, cat si sub podea laminata, pvc, gresie, pavaj, etc.

Care este randamentul foliei termice infra?

In Romania folia termica este comercializata cu randament de 130W/mp, 160W, 220W/mp si 400W/mp.

In ce dimensiuni este confectionata folia termica infrarosie?

Folia termica este comercializat in trei dimensiuni, latimea ei fiind de 50cm, 80cm, respectiv 100cm. Cel mai des lucram cu latimea de 50cm cu putere de 220W/mp.

Sistem de incalzire de baza sau auxiliar?

Ambele. Ca si sistem de incalzire de baza este ideal, deoarece face fata si in cazul celor mai extreme temperaturi, incepand din Canada si pana in Rusia geroasa. Bineinteles si ca sistem auxiliar de incalzire este o solutie agreata si economicoasa.

Necesita acest sistem orice fel de intretinere?

NU. Dupa instalarea si predarea sistemului de incalzire nu va fi necesar niciun fel de intretinere. Tot ceea ce aveti Dvs. de facut: reglati doar valoarea temperaturii dorite cu ajutorul termostatului si puteti beneficia de caldura si confortul deosebit oferit de acest sistem de incalzire infrarosie prin pardoseala.

Cat costa sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala?

Pretul poate fi diferit de la caz la caz, la intocmirea unei oferte de pret trebuie sa tinem cont de o serie de factori speciali. Fiecare oferta de pret este unic si personalizat, in functie de necesitatile clientului. Daca doriti sa obtineti pretul exact al sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala pentru caminul dvs.scrieti-ne un e-mail si noi va vom proiecta gratuit sistemul de incalzire.

Pe baza de ce criterii intocmiti oferta de pret/Care sunt datele necesare?

Pentru a putea elabora un proiect cat mai exact avem nevoie de dimensiunile exacte a fiecarei incaperi in care doriti sa instalati sistemul de incalzire bazata pe folia termica infra. Dimensiunile necesare sunt lungimea si latimea incaperii, respectiv inaltimea interioara, pentru calcularea exacta a necesitatii de energie termica. Este de asemenea de important sa mentionati materialul cu care va fi acoperita pardoseala, deoarece materialele auxiliare si modul de instalare pot fi diferite
Exemplu: Dormitor – 4,35m x 3,75m x 2,5m – parchet laminat sau Bucatarie – 2,55m x 3,64m x 2,6m – gresie.
In cazul in care aveti la indemana schita caminului dvs., va rugam sa ne trimiteti atasat, noi vom executa calculele pe baza schitei.

Cate metode de instalare sunt?

In prezent putem identifica trei metode de instalare, in functie de acestea sunt stabilite materialele auxiliare utilizate in cadrul instalarii. Din acest motiv este foarte important sa cunoastem exact pretentiile dvs.

  1. Instalare cu invelis montat cald (incalzire prin pardoseala) – aceasta metoda include – podele laminate, parchet masiv, mocheta
  2. Instalare cu invelis la rece (incalzire prin pardoseala) – gresie, faianta, placi din marmura
  3. Incalzire prin tavan – este necesara montarea unui tavan fals -

La solicitarea unei oferte de pret este suficient sa mentionati conform exemplelor de mai sus, ce tip de pardoseala doriti sa montati in incaperi.

Cat timp necesita instalarea sistemului?

Sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala in majoritatea cazurilor poate fi montat chiar intr-o zi, si in cazul suprafetei utile de 70-100 mp.

In ce stare se va afla apartamentul/casa in care urmeaza sa fie instalat sistemul de incalzire infrarosie?

Pentru instalarea sistemului de incalzire imobilul va corespunde urmatoarelor criterii:

  • Usile si geamurile vor fi deja montate
  • Finisajele de interior si tencuiala sa fie executata
  • Pardoseala din beton va fi neteda, curata fara urme de materiale de constructii sau deseuri.
  • Sistemul electric va fi instalat si vor fi executate dozele necesare pentru alimentarea termostatelor.

Daca doriti sa obtineti informatii suplimentare, referitoare la sistemul electric, asezarea dozelor pentru termostate sau referitoare la consum, va rugam contactati-ne si solicitati prestatia noastra aferenta.

Locuiesc intr-un apartament de bloc si as dori debransarea de la sistemul de incalzire centrala, oare sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala este corespunzator in acest caz?

Da, sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala este solutia ideala pentru dvs., deoarece puteti beneficia de incalzire le un confort obisnuit in cazul apartamentelor cu incalzire centrala, dvs. nu aveti altceva de facut, trebuie doar sa reglati termostatele la temperatura dorita si sa beneficiati de caldura si confort. Sistemul de incalzire nu necesita intretinere.
Acest sistem este ideal sa beneficiati de un sistem de incalzire prin pardoseala si sa economisiti de pana la 25% fata de costurile incalzirii centrale.

Cu cat va micsora sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala inaltimea inetrioara utila/ cu cat se va inalta podeaua in urma instalarii sistemului de incalzire?

  • In cazul instalarii cu invelis la cald – diferenta de inaltime va fi 6mm fara materialul cu care va fi acoperita pardoseala
  • In cazul instalarii cu invelis la rece - diferenta va fi de 3 mm – fara materialul cu care va fi acoperita pardoseala (fara adeziv si fara gresie)
  • In cazul instalarii sistemului de incalzire pe tavan, inaltimea interioara poate sa scada cu cca. 3-4 cm

Radiatia infrarosie este daunatoare organismului uman?

NU. Radiatia infrarosie are numai efecte benefice asupra organismului uman. In medicina radiatia infrarosie este utilizata deja din anii 70, domeniul de utilizare este in continua crestere. Fiecare organism viu emana unde infrarosii, printre altele si corpul uman, aceste unde pot fi receptionate sub forma de energie termica, deoarece ochiul uman nu este capabil sa receptioneze culoarea luminii infrarosii.

Va rugam sa cititi cu atentie descrierea efectelor produse de radiatia infrarosie, informatiile necesare va stau la dispozitie pe internet, sau solicitati parerea medicului dvs. de familie. Noi ne-am documentat deja in aceasta tema, astfel puteti gasi chiar si pe site-ul nostru efectele tehnologiei infrarosii asupra organismului uman.

Care radiatie poate fi daunatoare?

Radiatia infrarosie este de multe ori confundata cu razele solare UV. Razele UV-A (in cantitati reduse pot fi benefice, chiar indispensabile corpului uman, dar in cantitati ridicate pot deteriora ADN-ul astfel contribuind la formarea celulelor cancerigene) si razele UV-B (acestea pot deteriora in mod direct ADN-ul si pot provoca cancer dermic). Folia termica infrarosie nu emana raze UV, aceasta functioneaza in exclusivitate pe baza conceptiei FIR (FAR INFRARED RADIATION) si emana raze infrarosii din aceasta arie de lungime de unde.

Ce semnificatie are FIR?

FIR este prescurtarea expresiei FAR INFRARED RADIATION, adica Radiatie Infrarosie Indepartata, ceea ce inseamna o denumire a luminii infrarosii, stabilita pe baza lungimii de unde. Radiatia infrarosie indepartata (FIR) se afla in arie lungimilor de unde cuprinse intre 5,6-1000 µm. Organismul uman emana raze infrarosii in aria lungimilor de unde intre 6 si 20 microni. Valoarea radiatiei infrarosie a foliei termice este intre 5 si 20 microni.

In ce domenii se utilizeaza radiatia infrarosie?

Radiatia infrarosie este utilizata in primul rand in medicina, pot fi tratate cu ajutorul acestor raze afectiunile reumatice sau tot aceste raze incalzesc incubatoarele concepute pentru prematuri. In centrele de wellness sunt din ce in ce mai raspandite saunele infra. In tehnologia sistemelor de incalzire domeniul de utilizare este diferit – panouri infra, panouri de marmura, sisteme de incalzire prin tavan sau prin pardoseala, folie termica – sunt din ce in ce mai cunoscute pe plan mondial. Aceasta tehnologie mai poate fi regasita in saltele medicale, uscatoare de par sau incalzitoare de apa, etc.
In domeniul militar razele infrarosii sunt utilizate pentru stabilirea anumitor pozitii sau pentru urmarire (toate organismele vii emana caldura infrarosie, astfel si organismul uman). Razele infrarosii mai sunt utilizate in prognoze meteorologice, masurarea temperaturii, in astronomie sau in domeniul fotografierii infra, respectiv comunicatii fara fir.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional