Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Incalzire infrarosie prin pardoseala in camera pentru copii – Incalzirea camerei pentru copii

Navigatia Rapida In Articolul Incalzire infrarosie prin pardoseala in camera pentru copii
Mi-am renovat apartamentul – Oare acest sistem poate fi montat ulterior? Cat loc ocupa sistemul? Cu ce poate fi acoperit?
Sistem de incalzire principal sau auxiliar? Sistemul de incalzire ramane vizibil dupa montare?
Termostatul Efectul razelor infrarosii asupra organismului uman
Ce sunt ANIONII? De fapt care sunt costurile in cazul unui astfel de sistem de incalzire infrarosie? Va trebui in mod obligatoriu sa montez acest sistem in intreaga locuinta? Este mai avantajos daca utilizez acest sistem ca sistem de incalzire principal sau sistem auxiliar?
Cat costa un astfel de sistem? Iata cateva caracteristici ale sistemului de incalzire infrarosie de care merita sa tinem cont:

Incalzire infrarosie prin pardoseala in camera pentru copii – Incalzirea camerei pentru copii

Multi dintre clienti s-au interesat, daca sistemul nostru de incalzire poate fi montat si ulterior, deoarece ei ar dori ca macar camera copiilor sa fie dotata cu acest sistem, motivul fundamental, fiind ideea, ca sa nu sa raceasca copilul jucandu-se, tarandu-se pe jos. Toti parintii stiu din propriile experienta, cu cata placere se pot juca copii ore in sir stand pe podea sau pe covor.

Famalia joaca pe pardoseala Mama si fica se joace pe pardoseala copil jucandu-se pe pardoseala copilul joace pe mocheta

Din acest motiv ne-am gandit sa va punem la dispozitie acest articol, in care incercam sa concludem raspunsurile la cele mai frecvente intrebari, totodata incercam sa scoatem in evidenta aspectele benefice ale sistemului, utilizat in incalzirea camerei pentru copii.

Mi-am renovat apartamentul – Oare acest sistem poate fi montat ulterior?

Sistemul de incalzire infrarosie prin pardoseala poate fi montat cu usurinta si ulterior, in orice incapere, chiar si deasupra pardoselii existente, astfel de exemplu daca intr-o incapere este montat parchet laminat, care urmeaza sa fie schimbat in cadrul renovarii, iar izolarea termica corespunzatoare (polistiren extrudat de 2-3 cm + sapa autonivelanta de cca. 3-5 cm) nu este posibila, parchetul existent nu va fi indepartat, acesta va fi utilizat ca strat izolant, iar sistemul de incalzire va fi asezat deasupra acestuia. Optand la aceasta solutie puteti economisi timp si nu in ultimul rand bani si puteti evita inconvenientele.

Cat loc ocupa sistemul? Cu ce poate fi acoperit?

Montarea sistemului de incalzire infrarosie prin pardoseala intr-o incapere de 10-30 mp dureaza maxim o zi lucratoare. Sistemul de incalzire necesita doar 6 mm, si ulterior poate fi acoperit cu parchet laminat, respectiv cu orice material lemnos (parchet din lemn masiv , intre 6 mm -1,5 cm), important este ca pardoseala sa fie imbinata fara lipire sau fixare cu nituri.

Sistem de incalzire principal sau auxiliar?

Sistemul de incalzire infrarosie poate fi realizata fara nicio problema, ca sistem primar sau auxiliar si in cazul unui alt sistem de incalzire deja existent. In cazul unei eventuale defectiuni, sau in cazul in care nu doriti sa utilizati incalzirea centrala din vreun motiv economic, sistemul nostru va functiona perfect, iar dvs. nu veti mai depinde nici de furnizorii comunali de energie termica. Familia dvs. nu va sta in casa dardaind de frig, sistemul de incalzire infrarosie va asigura temperatura dorita, si nici cei mici nu se vor imbolnavi, jucandu-se pe podea.

Pentru a oferi un confort deosebit celor mici, va recomandam sa acoperiti podeaua, unde ei se joaca de obicei, cu mocheta sau cu un covor. Cei mici se vor simti de-a dreptului rasfatati, iar razele infrarosii vor incalzi covorul la o temperatura foarte placuta.

mobilier in camera pentru copii bebelas pe pardoseala pad de copil in camera pentru copii incalzita cu sistemul de incalzire prin pardoseala infrarosie fetita jucundu-se pe mocheta in camera pentru copii

Nu trebuie sa va ingrijorati din cauza prafului strans intre firele covorului, deoarece datorita tehnologiei infrarosie sistemul nu circula aerul si astfel nu va ridica nici praful strans intre firele covorului. Sistemul emana raze infrarosii, ceea ce asigura o senzatie placuta de caldura in incapere, aerul fiind incalzit prin incalzirea peretilor si mobilierului din incapere. Deoarece sistemul infrarosu nu incalzeste aerul in mod direct, nu va produce nici curent, care ar putea agita praful din aer, totodata datorita tehnologiei infrarosie temperatura aerului va fi constanta si uniforma in toata incapere de la podea pana la tavan. Aici puteti afla detalii despre tehnologia infrarosie

Sistemul de incalzire ramane vizibil dupa montare?

Multi clientii ne-au intrebat, daca sistemul de incalzire va ramane la vedere sau nu, in cazul in care este montat ulterior. Din intregul sistem de incalzire se va vedea dupa montare doar cutia termostatului pe perete si canalul cablajului pana la podea. Recomandam, ca termostatul si cutia acestuia sa fie montat la inaltime de 1,5m, astfel acesta va putea fi reglat confortabil, ori de cate ori este necesar, dar copiii mici nu vor avea acces la el.

Termostatul

Termostatul este elegant, usor programabil si este prevazut cu dispozitiv de siguranta, astfel copii, care de regula sunt foarte interesati de diferite aparate, chiar si la cea mai frageda varsta, nu vor putea satisface curiozitatea.

Efectul razelor infrarosii asupra organismului uman

Tata si fiul pe mocheta incalzitaSistemul de incalzire bazat pe radiatia infrarosie are efect benefic asupra organismului celor mici si celor mari, acest sistem fiind cea mai naturala si sanatoasa sursa de caldura. Elementul principal al sistemului de incalzire infrarosie constituie folia termica, numita si folie infrarosie, care emana numai raze infrarosii, respectiv anioni (ioni negativi). Razele infrarosii au efecte benefice asupra organismului uman. Aceste efecte benefice pot fi confirmate din punct de vedere medical, de ex.: diminueaza stresul, pot fi utilizate in tratarea bolilor vasculare, inflamatiilor, luxatiilor, razele infrarosii reduc in mod semnificativ simptomele.

Cel mai important este insa faptul ca copilul dvs. nu se va imbolnavi jucandu-se pe podeau incalzita, indiferent cat este de frig afara, el fiind in siguranta chiar si daca sistemul principal de incalzire se defecteaza.

Ce sunt ANIONII?

ANIONII: Ionii pozitivi au efect negativ asupra organismului uman, in schimb ionii negativi au efect benefic, vindecator.

Anionii, sau ionii negativi sunt componenti ale particulelor aeriene cu incarcare negativa. Simtim aerul mai proaspat intr-o padure, sau primavara, cand cantitatea anionilor din aer este mai ridicata. Un atom devine anion prin pierdere de electroni, iar in cazul primirii de electroni, devine ion pozitiv.

Anionii contribuie la imbunatatirea metabolismului la nivel celular, mareste energia si apetitul, purifica sangele si calmeaza afectiunile sistemului nervos, astfel anionii sunt numiti si vitaminele aerului. Cantitatea de anioni in aer intr-o padure, pe malul marii, sau in apropierea unei cascade, respectiv primavara este de 800 - 2000 anioni/cm3

In locurile unde concentratia de anioni din aer este ridicata, putem simti aerul mai curat, mai proaspat: in aer liber dupa ploaie,in padure, sau pe malul marii, ori langa o cascada.

Folia termica nu emana decat raze infrarosii si anioni. Efectele benefice ale razelor infrarosii si ale anionilor insa sunt cunoscute. Fara raze infrarosii n-ar exista viata pe planeta noastra, si nu in ultimul rand este de remarcat, ca orice organism viu (inclusiv cel uman) emana raze infrarosii.

De fapt care sunt costurile in cazul unui astfel de sistem de incalzire infrarosie? Va trebui in mod obligatoriu sa montez acest sistem in intreaga locuinta? Este mai avantajos daca utilizez acest sistem ca sistem de incalzire principal sau sistem auxiliar?

Sistemul de incalzire infrarosie poate fi montat separat in fiecare incapere, chiar si ulterior, fara necesitatea de a efectua schimbari semnificative. Astfel daca dvs. doriti sa realizati numai incalzirea din camera copiilor cu ajutorul acestui sistem, acesta poate fi realizata fara nicio problema, si in cazul unui alt sistem de incalzire deja existent. Nu trebuie sa solicitati oferta de pret pe intreaga casa, dar noi totusi va recomandam, ca sistemul de incalzire infrarosie sa fie utilizat in camera copiilor ca sistem primar, astfel in cazul unei eventuale defectiuni, sau in cazul in care nu doriti sa utilizati incalzirea centrala din vreun motiv economic, sistemul nostru va functiona perfect. Astfel nu veti mai depinde nici de furnizorii comunali de energie termica. Familia dvs. nu va sta in casa dardaind de frig.

Cat costa un astfel de sistem?

In cazul unei camere de aproximativ 4m x 4m, adica de 16 mp. Costul materialelor este de cca. 1550 RON (cu TVA inclus), acest pret include toate accesoriile necesare pentru realizarea sistemului de incalzire, inclusiv si unitatea (dispozitivul) de comanda, respectiv un termostat programabil digital, cu ecran tactil si cu doi senzori.

La aceasta suma se va adauga pretul montajului, si in cazul in care montajul va fi executat in afara zonei metropolitane Oradea, vom calcula si taxa de deplasare.

Costurile insa pot fi diferite in functie de dimensiunea si caracteristicile incaperii care va fi incalzita cu acest sistem. Motiv pentru care va recomandam sa solicitati oferta de pret unicat, care va fi calculat in mod gratuit de catre colegii nostri.

Iata cateva caracteristici ale sistemului de incalzire infrarosie de care merita sa tinem cont:

  • modern, economicos, confortabil
  • razele infrarosii au efect benefic asupra organismului uman
  • acest sistem de incalzire poate fi montat chiar si separat in fiecare incapere
  • este solutia perfecta atat ca sistem de incalzire principal, cat si sistem auxiliar
  • nu necesita reparatii, nu se vor ivi costuri „neprevazute”
  • acest sistem va diminua inaltimea interioara din incapere doar cu 6 mm
  • senzatia de frig de obicei vine de la picioare
  • copii sub 10 ani isi petrec 75% din timpul lor sezand pe podea
  • este cadoul util pentru copilasi dvs
  • durata de viata a sistemului este de aproximativ 100 de ani, astfel, daca copilul dvs. va creste, dvs. veti ramane cu un sistem care produce caldura si va asigura un confort incredibil prin apasarea unui singur buton.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional