Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Digitális programozható termosztátok padló és mennyezetfűtéshez

Kényelem, Biztonság, Alacsony fogyasztás a digitális termosztátoknak köszönhetően

Az összes modern fűtésrendszer alapkoncepciója biztosítani a felhasználók maximális komfortérzetét. Az infravörös padlófűtést és mennyezetfűtést szabályozó termosztátok kényelmessé teszik fűtésrendrendszereink használatát és nagyban hozzájárulnak a fogyasztás csökkentéséhez. Szintén a kényelmet és a gazdaságosságot szolgálja a tény, hogy a termosztátok helyiségenként telepíthetőek és így minden szobát külön lehet szabályozni a felhasználó személyes igényei szerint. Az összes termosztát méri és szabályozza a helyiségek hőmérsékletét, egyesek pedig igény szerint programozhatóak akár egy hétre előre is.


A digitális, programozható termosztátok bármilyen elektromos fűtésrendszer irányítására alakalmasak. A programozható termosztátok helyes használatával optimizálhatja fűtésrendszere fogyasztását, így egyszerre kímélheti a környezetet és pénztárcáját. Ha kérdése van, vagy rendelni szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot.


Energiamegtakarítás az infravörös fűtésrendszerekkel (padló és mennyezetfűtés)

  • Az infravörös fűtésrendszerek, minden más fűtési rendszerhez képest akár 20%-al kevesebb energiát fogyasztanak.

  • Az infra fűtésrendszerek, mint például az infra fűtőfilm (padlófűtés) vagy az infra panel (mennyezetfűtés) 100%-ban alakítja át az elektromos energiát hőenergiává. A megtermelt hő közvetlenül a fűtendő területen oszlik el így hőveszteség nélkül melegít. Ezzel szemben a hagyományos fűtés a csőrendszeren és a kéményen át a megtermelt hő jelentős részét szabadba jutattja, elpazarolja.
  • Az infrafűtés egyenletes hőeloszlást biztosít a helyiség egész területén. A felső és az alsó légrétegek valamint a helyiség különböző pontjainak hőmérséklete csaknem azonos. Ez jelentős energia megtakarítást eredményez ugyanis hagyományos fűtés esetén felső légrétegek akár 10°C-al melegebbek lehetnek még a radiátortól távol eső pontokon jelentősen hidegebb van.
  • Az infravörös sugárzás tiszta melegítő sugárzás. Nem okoz kellemetlen bőrfelmelegedést, hanem eljut a mélyebb szövetrétegekhez, és ott fejti ki pozitív hatását. Infra fűtésrendszerekkel történő fűtés esetén tehát lényegesen alacsonyabb léghőmérséklet mellett is már kellemes hőérzet alakul ki.
  • Gyors felfűtési idejénél fogva a tényleges fűtési idő megrövidül így az energiafogyasztás jelentősen csökken.
  • infra fűtésrendszerek egyenletesen melegítik fel a levegőt
  • Az infravörös fűtésrendszerek jelentős energiát takarítanak meg, azáltal, hogy egyenletesen melegítik fel a helyiségeket.
    A levegőt melegítő rendszerek a helyiségeket felülről lefelé melegítik fel, s ez hőmérséklet rétegzősdést, valamint energiapazarlást okoz.

  • a konvekciós fűtésrendszereknél, hőmérséklet rétegződés alakul ki

Digitális, programozható termosztátok infravörös fűtésrendszerekhez


Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional