Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Infravörös padlófűtés rendszer telepítése Szatmárnémetiben - Az MHS nagyváradi szakembereinek kivitelezésében

Caleo padlófűtés telepítése Szatmáron

Újabb sikeres telepítést könyvelhet el az MHS nagyváradi csapata!  Az egész nyugat-Romániában telepítő csapat ezúttal Szatmárnémetiben, a város központjában telepítette az infravörös padlófűtés rendszert. A csapat második telepítésére a S.C. Optiko S.R.L.  irodaházában került sor, ahol a cég vezérigazgatója Kovács Zsolt úr szeretett volna infravörös padlófűtést az egyik irodába.

A telepítés könnyen és gyorsan zajlott le, a fiuk megtisztították a betonaljzatot, hogy a rendszert tiszta, sima, száraz felületre telepítsék. Ezután bevonták a padlózatot szigetelő réteggel, mely biztosítja a rendszer számára a hőszigetelést és az infravörös fűtőfilm által kibocsájtott infravörös sugarak visszaverését.

A kiterített hő visszaverő szőnyegen elhelyezték a szükséges mennyiségű és megfelelő méretű fűtőfilm csíkokat, melyeket azután gondosan rögzítettek.

fűtőfilm izolálása, bitmenes szigetelővelEzután következett az elektromos hálózatra kötés: az infravörös fűtőfilm végei a rézcsíkoknál nyithatók, ide kell behelyezni a klipszeket majd egy speciális fogó segítségével gondosan rögzíteni a fűtőfilmre. Miután az elektromos vezetéket csatlakoztattuk a fűtőfilmhez alaposan le kell szigetelni a csatlakozásokat és a infra fűtőfilm szabadon maradt végeit.

Miután minden a helyére került és megfelelő gondossággal szigetelve és rögzítve lett a fiúk bekötötték a speciális programozható termosztátot, mely az intelligens padlófűtés lelke, ennek köszönhetően a rendszer a hét minden napjára külön beállítható működési program szerint üzemel, jelentősen csökkentve ezáltal a rendszer energiafogyasztását.

Digitális, programozható termosztátjainknak köszönhetően mindenki saját egyéni igényei szerint szabályozhatja a infravörös padlófűtés működését.

Miután minden a helyén volt a villanyszerelő beüzemelte az infravörös padlófűtés rendszert. A termosztát indítógombjának megnyomásakor még 5 fok volt a helyiségben és mintegy 20-25 perc alatt a hőmérséklet elérte a 20 fokot és a termosztát, mely a szoba hőmérsékletét mérte ki is kapcsolt annak rendje és módja szerint.

TD16-E programozható termosztát infra fűtőfilmes padlófűtéshez - bekötésEz a telepítés mindössze 3 órát vett igénybe és óriási élményt nyújtott a padlófűtés rendszer, hiszen a fűtőfilm a lábunk alatt még csak meleg sem volt, de az infravörös sugarak mégis érezhetően melegítettek és a helyiségben nagyon hamar barátságos lett a hőmérséklet.

A telepítés folyamán is volt pár érdeklődő, aki kíváncsi volt a rendszerre és saját szemével akarta látni a fűtésrendszert és saját bőrén akarta érezni az infravörös sugarak kényeztető melegét és azóta rengeteg megkeresést kaptunk Szatmárból és Szatmár megyéből.

Nagyon reméljük, hogy hamarosan visszatérünk oda és újabb telepítésről számolhatunk be, hiszen a szatmáriaknak egy nagyszerű megoldást kínál az infravörös padlófűtés, mert gazdaságos, kényelmes, nem igényel karbantartást, nincs szükség fára, gázra, sem egyéb fűtőanyagra, csupán áramra, és ahogy azt a gyártó tesztjei és a felhasználói tapasztalatok mutatják, az árammal igencsak takarékosan bánik a rendszer.


Hő visszaverő lefektetése infravörös padlófűtés rendszerhez