Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Modern Fűtési Megoldások, Nagyváradon, Bihar megyében

Modern Fűtési Megoldások, Gazdaságos Padlófűtés, Mennyezetfűtés, Infra fűtésVARGA CSABA ROLLAND I.I. - Modern Fűtési Megoldások

Cég székhelye

Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám
Pc40 tömbház, 2-es lakás
Nagyvárad, Bihar megye, Románia
Postakód: 410333

Mobil (RDS-Digi): +40/770/134-527
E-mail:
E-mail:
Web: http://www.incalzire-infrarosie.ro


2020 vége óta már csak részidőben tudok foglalkozni cégemmel, pontosabban miután végeztem a munkahelyemen. Ez azt jelenti, hogy a telefonhívásokra, emailekre, különböző üzenetküldő platformokon bejövő üzenetekre hétköznapokon 18:00 és 21:00 óra között, szombaton 10:00-18:00 között áll módomban reagálni, válaszolni. Vasárnap: szabadnap. Ugyanitt említeném meg, hogy már nem áll módomban az irodában elmagyarázni és megmutatni a fűtésrendszert (terméket/termékeket) ugyanis az irodából időközben gyerekszoba lett. Megértésüket köszönjük.

!Nem válaszolunk rejtett számokról érkező telefonhívásokra!Szeretné jobban látni, hogy hol is van az irodánk? Akkor Klikkeljen ide: Modern fűtési megoldások, Nagyvárad, Bihar megye.
Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional