Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Az infravörös fűtésrendszerek környezetbarátok

Az infra fűtőfilm és panel használata kényelmes, tiszta és környezetbarát!

Nagy örömmel mutatom be az infravörös fűtési rendszereket, amelyek amellett, hogy hihetetlenül keveset fogyasztanak, környezetbarátok és nem állítanak elő semmiféle szennyező anyagot.

Mindez az infravörös technológiának köszönhetően lehetséges (így melegíti a NAP is Földet). Érdemes tudni, hogy egészséges és jótékony hatással van minden élő szervezetre és jóval hatékonyabb a hagyományos fűtési rendszereknél, melyek csak a levegőt fűtik, arról nem is beszélve, hogy a legtöbbjük fával, szénnel, gázzal és különböző a környezetre káros fosszilis anyagokkal működik. Éppen ezért utóbbiak semmiképpen sem nevezhetők környezetbarátnak.

Az infravörös fűtésrendszerek nem csak azért jók mert használatuk kényelmes és tiszta, hanem mert árammal működnek, amit ma már számtalan környezetbarát úton elő lehet állítani (pl napkollektorok, szélturbinák, geotermikus erőművek, napkollektoros erőművek stb. segítségével). Így nem kell több fát kivágni ahhoz, hogy ne fázzunk. És ahogy már említettem, az infra filmen alapuló fűtésrendszer illetve az infra panelek nem bocsátanak ki fényt, hangot, sem semmiféle káros anyagot.

Az infravörös fűtésrendszerek nem igényelnek karbantartást, telepítésük egyszerű és gyors. Használatuk kényelmes, tiszta és nem csak környezetbarát de a pénztárcánkra is jó hatással van, ugyanis a fogyasztásuk 20%-al kevesebb, mint a többi környezetszennyező és mára már teljesen elavult fűtési rendszereké. (*fűtendő helyiség hőszigetelésétől és belmagasságától függ a megtakarítás mértéke)

hagyományos, konvekciós fűtésrendszerek melyek foszilis, környezetszennyező üzemeltetésüek  infravörös fűtésrendszerek, környezetbarát,  nem károsítja a környezetet

Hogyan is képesek az infravörös fűtési rendszerek ennyit spórolni nekünk?

A titok kulcsa az infravörös technológiában rejlik, amit évtizedekig tanulmányoztak a tudósok míg végül megalkották ezeket a rendkívüli termékeket, melyeknek melege a napéhoz hasonlítható. Mint tudjuk, a Nap nem a levegőt hanem a körülöttünk lévő tárgyakat melegíti a láthatatlan infravörös sugarak segítségével. Minden élő szervezet befogadja és hasznosítja az infravörös sugarakat, szemünk ugyan nem látja, de bőrünk hőként észleli.

Az infravörös fűtés hatékonysága abban áll, hogy az emberi szervezet az infravörös sugarakból nyert hő 95%-át tudja hasznosítani. Mi sem nagyobb bizonyíték erre, mint a tény, hogy a koraszülött csecsemőket infra technológiával fűtött inkubátorokban helyezik el, valamint a gyógyászatban is régóta használják különböző reumatikus fájdalmak, sérülések gyógyítására. Egy másik tény amiről csak kevesen tudnak, az hogy minden élőlény, így az ember is infravörös hullámokat (hőt) bocsát ki.

Egyre népszerűbbek napjainkban az infra szaunák, melyek híresek jótékony hatásukról és a különböző masszázs terápiák, ahol infra technológiát is bevetnek a hatékonyság érdekében. A fejlettebb országokban az infra technológiát próbálják a hétköznapinak számító készülékekben alkalmazni. Egy példa erre az infravörös technológiával működő hajszárító, mely nem szárítja ki a hajat, mint a hagyományos meleg levegőt fújó elődje. Ugyanez az elv érvényesül az infravörös padlófűtés és infravörös mennyezetfűtés működése közben is.

Az infra fűtés nem szárítja a levegőt így nincs szükségünk drága és baktériumoktól hemzsegő párásító készülékekre és ami talán még ennél is fontosabb mivel nem a levegőt melegíti így a levegő nem kering, tehát nem kavarja fel a port és padlófűtésként/mennyezetfűtésként egyenletes hőmérsékletet biztosít az egész lakásban.

infravörös fűtésrendszerek - zöld fűtésA környezetbarát infravörös fűtésrendszereknek köszönhetően soha többé nem kell kivágni több fát azért, hogy otthonunkban meleg legyen. Ezek a fűtésrendszerek nem bocsájtanak ki semmiféle szennyező anyagot, tökéletes összhangban vannak a környezettel és nem utolsó sorban az infravörös technológiának köszönhetően akár 20%-ot is lefaraghat a fűtésszámláiból. Infravörös padlófűtés és mennyezetfűtés rendszereink egyszerre modernek, gazdaságosak és környezetbarátok.

infravörös fűtésrendszereket használva úgy óvhatja a környezetet, hogy közben nem kell lemondania kényelméről. Viszont búcsút mondhat a környezetszennyezésnek és a magas fűtésszámláknak. Elektromos, infra fűtésrendszerek segítségével az ön háza környezetbarát házzá válhat, írjon nekünk ha szeretné megtudni hogyan óvja egyszerre a környezetet és a saját pénztárcáját. Válassza az energiatakarékos, gazdaságos és környezetbarát elektromos infravörös fűtésrendszereket.


Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional