Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Elektromos fűtőszőnyeg telepítése Nagyvárad Metropolisz területén, Félixfürdőn - Az MHS szakembereinek kivitelezésésben

fűtőszőnyeg padlófűtéshez, elektromos fűtőszőnyeg telepítése

Az MHS nagyváradi szakemberei ezúttal elektromos fűtőszőnyeget telepítettek Nagyváradhoz közel, Félixfürdőn. A fűtőszőnyegről annyit kell tudni, hogy leginkább hidegburkolatok alá javasoljuk, csempe, járólap, márvány; olyan helyek fűtésére ideális, ahol a levegő páratartalma magasabb, tehát fürdőszoba, illemhelyek és konyha. A fűtőszőnyeg beépítési ideje sokkal rövidebb, mint a fűtőfilmmé, ezért nagyon kedvelt terméknek számít. Az elektromos fűtőszőnyeg előre gyártott méretekben kapható, mindenki könnyedén kiválaszthatja saját magának a megfelelő méretet. Természetesen ajánljuk, kérje ki szakértőink véleményét.

A másik különbség, hogy a fűtőszőnyeggel kialakított rendszer mindössze 5mm-ert vesz el a belmagasságból, burkolat nélkül és közvetlenül a csemperagasztóba vagy aljzatkiegyenlítőbe lehet ágyazni. A csemperagasztónál csak arra kell figyelni, mint minden más padlófűtés esetében is, hogy a fűtésrendszer okozta hőtágulásnak ellenálljon, ugyanez vonatkozik a fugára is.

Sokan kérdezték, hogy lehetséges-e fűtőszőnyeggel parkettás telepítést végezni. A válasz az, hogy IGEN, lehetséges, viszont ez esetben kötelező módon aljzatkiegyenlítőbe, vagy cementbe kell ágyazni a fűtőszőnyeget. Az ágy 4-8 cm-es kell legyen, erre pedig hagyományos módon lehet telepíteni majd a parkettát vagy fapadlót. Annak érdekében, hogy a parkettával burkolt fűtőszőnyeges rendszer hatékonyabb legyen, két dologra hívnám fel a jövőbeni tulajdonosok figyelmét, az egyik és a legfontosabb a megfelelő hőszigetelés az aljzatban a másik, hogy a parketta telepítésénél használatos fóliából lehetőleg a 2mm-eset használják és semmiképpen ne a magas hőszigetelő tulajdonságú "XPS" lapokra telepítsék a parkettát, ugyanis ez rontaná a fűtésrendszer hatékonyságát. Parketta alá mindenképpen a fűtőfilmet javasoljuk, mert ennek nagyobb a hatékonysága, részben a szigetelés miatt, ugyanis a fűtőfilmet az XPS lapokra telepíthető, részben pedig az infravörös technológiának köszönhetően, melynek rengeteg kiváló tulajdonsága van az emberi egészségre nézve.

De visszatérve a telepítésre, pár óra alatt 4 helyiségben, fürdőszoba, illemhely és bejáratoknál ki lett alakítva a rendszer. A tulajdonos burkolásra kész állapotban, elégedetten átvette a rendszert, mely előzőleg próbaképpen üzembe volt helyezve és a mérési adatoknak tökéletesen megfelelt.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Nagyváradhoz ilyen közel, Félixfürdőn telepíthettük az elektromos fűtőszőnyegeket ezzel megvan az első fűtőszőnyeg tulajdonos Bihar megyéből, akinél az MHS szakemberei kiváló és gyors munkát végztek.

 


BVF-H-MAT fűtőszőnyeg telepítése Fürdőszobába, járólap alá

Elektromos fűtőszőnyeg telepítése járólap alá - Fürdőszoba