Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Fűtőszőnyeg - Az ön padlójának választása

Öntapadó elektromos kábeles fűtőszőnyegek - padlófűtéshez

fűtőszőnyeg, elektromos fűtés, padlófűtés, fűtő kábelAz öntapadó elektromos fűtőszőnyeg ideális megoldás, konyhák, fürdőszobák, garázsok stb. fűtésére. Leginkább olyan helyeken használják, ahol másképp nem lehet megoldani a padlófűtést a helyigény miatt illetve kényelmi szempontból. Az elektromos fűtés nagy előnye a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben, hogy kevés helyet foglalnak, nincs szükség kazánra, kéményre, fáskamarára.

A fűtőszőnyeg egyaránt használható kiegészítő és fő fűtési rendszerként. Telepítése gyors és egyszerű, miután a megfelelő méretű fűtőszőnyeget kiválasztotta és lefektette már lehet is rá rakni a járólapot, vagy garázs esetében vékony önterülő betonréteget önteni rá.

A fűtőszönyeg gazdaságos és ideális megoldás mindazok számára akik a rohanó világba születtek, ugyanis a fűtőszőnyeget programozható termosztát vezérli ami egyaránt méri a fűtőszőnyeg és a helyiség hőmérsékletét is.

A fűtőszőnyeg előnyei:

  • könnyű és gyors telepítés
  • padlófűtés olyan helyen, ahol másképp ez nem megoldható
  • alacsony fogyasztás
  • rövíd felfűtési idő
  • a padlószint minimális emelkedése más padlófűtés rendszerekhez viszonyítva
  • a termék telepítése egyeránt végezhető hőálló/hőtágulásra nem érzékeny csemperagasztóval vagy akár önterülő cementtel is, ez utóbbit javasoljuk, ha terméket parketta alá tervezi.

A fűtőszőnyeg műszaki specifikációi

Kábel típusa: Dupla szigetelésű fűtőkábel
Hálózati feszültség: 230V
Teljesítmény: 170W/nm
Kábelek közötii távolság: 80mm
Kábel átmérő: 3,6mm
Fűtőszál szigetelés: fluoropolymer
Kábel burkolatszigetelés: PVC
Üzemi hőmérséklet: + 30 - 40C
Min. beszerelési hőmérséklet: + 5 C
Csatlakozó vezeték: Kéteres vezeték + földelés; Hosszúság: 2,5m

A padlófűtés tervezése és termékválasztás

Telepítés előtti tervezés

1. Mérje fel a fűtendő felületet
Határozza meg a fűtendő felületet a fixen elhelyezett szaniterek és berendezések által lefedett területek kihagyásával (zuhanyzó, WC stb.) Számolja ki a fűtendő felületet. Példa: a 1. ábrán feltüntetett fürdőszoba területe 8.75 m2. Ha a zuhanyzó, WC és kézmosó által elfoglalt területet kivonja, a megmaradó fűtőfelület csupán 6.45 m2.

fűtőszőnyeg, telepítés tervezés, padlófűtés, padlófűtés csempe alá

2. Ellenőrizze a hálózati feszültséget és a rendelkezésre álló teljesítményt
A rendszer 230 V hálózati feszültséggel üzemel. A rendelkezésre álló teljesítményt ellenőrizze, ha szükséges, kérjen a szolgáltatótól hálózatbővítést.

3. Tervezze meg a rendszert Tervezze meg a fűtőszőnyeg optimális elhelyezését teljes lefedettséggel. A termosztát helyének kijelölésekor ügyeljen arra, hogy a fűtőszőnyeg 2.5 méter hosszú csatlakozókábele elérje a termosztátot, valamint a termosztát padlóban elhelyezett jeladója is kellő közelségbe kerüljön. Lásd: 2. ábra

Az egyenletes hő eloszlás érdekében a gyárilag beállított kábeltávolságot tartsa meg a telepítés során. A kábeltávolság növelésével a padlón hidegebb felületek keletkezhetnek.

4. A megfelelő termék kiválasztása
Ellenőrizze, hogy a fűtőszőnyeg méretei megegyeznek‐e a fűtendő felülettel. A 1. ábra alapján, ha a fűtendő felület 6.45 m2, válassza a 6.0 m2 felületű rendszert.
Mi megtervezzük, letesszük és üzembehelyezzük önnek a fűtőszőnyegen alapuló padlófűtés rendszerét!

Kérjen árajánlatot fűrdőszobájára, konyhájára, garázsára vagy bármire amit a fűtőszőnyeg segítségével szeretne fűteni, akár kigészítő akár alap fűtési rendszerként és élvezze a padlófűtés melegét otthonában. Az ön által küldött adatok alapján személyre és helyzetre szabott árajánlatot készítünk önnek.

Szakképzett embereink akár 1 nap alatt telepítik a fűtőszőnyeget otthonában. Döntsön a kényelem melett, válassza az energiatakarékos, környezetbarát és egészséges fűtőfilmet, fűtőszőnyeget, infra panelt.

Fűtőszőnyeg - Fűtőkábel - Termékfotók

Nagyobb képmérethez kattintson a képekre.

A fűtőszőnyeg telepítéséről készült fényképek megtekinthetőek a Galériánkban.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional