Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Romexpo 2010 Mai 11-15

Romexpo a organizat in perioada 11 – 15 mai 2010 cele mai mari manifestari expozitionale dedicate constructiilor si instalatiilor - CONSTRUCT EXPO (AMBIENT, CONSTRUCT EXPO ANTREPRENOR, CONSTRUCT EXPO UTILAJE) si ROMTHERM. Pe o suprafata de expunere de peste 29.000 mp au participat 550 de expozanti romani si straini.

Intre expozanti am fost si noi, firma Caleo cu produsul exceptional Folia termica Caleo. Expozitia poate fi considerata ca una de mare succes cu numerosi vizitatori, ceea ce nu este de mirare, deoarece produsul este o noutate atat pe piata atohtona cat si pe pietele din Europa, nemaivorbind de numeroasele avantaje ale acestui produs, ca de exemplu consumul redus, eficacitate, nivel ridicat de confort.

Multi dintre vizitatori nu au crezut ca acest sistem de incalzire poate fi instalata in maxim 1-2 zile intr-o casa cu mai multe camere, avand suprafata de pana 150-200 mp.

Noi suntem convinsi ca in scurt termen multi isi vor schimba ideile despre notiunea unui sistem modern de incalzire si acesta nu in ultimul rand datorita sistemului de incalzire cu folia termica Caleo. Asfel Romexpo poate fi considerat ca baza de lansare a unui produs de succes...