Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Ziarul Evenimentul Zilei considera sistemul de incalzire prin parodseala Caleo ca fiind o alternativa de a scapa impotriva majorari pretului de gigacaloriei

Pe acesta pagina puteti citi articolul aparut despre sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo in ziarul Evenimentul Zilei

Doua solutii alternative la incalzirea centralizata

Autor: Teodora Vasalca / e-mail: teodora.vasalca@evz.ro

instalarea sistemului de incalzire prin pardoseala Caleo este usor si simpluStatul intentioneaza sa elimine subventiile la caldura furnizata in sistem centralizat, asa ca pretul gigacaloriei s-ar putea dubla, in unele cazuri. Alte variante de incalzire au la baza electricitatea.

In cazul in care doriti sa va debransati de la sistemul centralizat de incalzire, va propunem doua solutii alternative de incalzire pe baza de electricitate.

Astfel, pe piata romaneasca a inceput, de pilda, sa se comercializeze asa-numita folie termica, ce se bazeaza pe incalzirea cu radiatie infrarosie.

Razele infrarosii incalzesc direct obiectele (peretii, mobilierul) si persoanele din incapere. Tehnologia radiatiei infrarosie a fost utilizata in domeniul medical prima data in anii '70, in Japonia.

Economii de 20%

Acest tip de folie, cu o grosime de 0,35 milimetri, poate fi montat pe orice tip de pardoseala - parchet, gresie, mocheta, placi ceramice etc. - dar şi pe tavan sau perete.

"Peste folia termica se monteaza o folie de siguranta, care o protejeaza fata de contactul cu apa, iar deasupra se pune mocheta. Daca are loc o inundaţie accidentala, termostatul care acţioneaza folia intrerupe alimentarea cu electricitate a acesteia instantaneu, la orice informatie de scurtcircuit", ne-a declarat Victor Romaniuc, reprezentantul firmei Mobshop Production, care comercializeaza astfel de sisteme.

Folia este alimentata de la priza obisnuita de 220 V. Potrivit lui Romaniuc, in general, se acopera cu folie 60-80% din spatiul care trebuie incalzit, de pilda un apartament de 70 metri patrati. Incalzirea cu folie termica Caleo poate aduce economii de 20% in sezonul rece, fata de incalzirea pe gaz, iar in lunile octombrie- noiembrie, economia poate ajunge si la 60%, potrivit informatiilor de pe site-ul incalzire- infrarosie.ro.

In functie si de temperaturile exterioare, poate functiona intre 2 si 4 ore pe zi, astfel ca si consumul de energie variaza. Un metru patrat de folie termica are un consum de electricitate de 0,13 kWh. Astfel, daca suprafata acoperita cu folie termica din casa este de 50 metri patrati, consumul de energie intr-o ora va fi de 6,5 kWh.

Control al temperaturii

Un termostat va regla temperatura dorita in fiecare incapere si astfel si consumul de electricitate. Foliile sunt produse in Coreea de Sud, de firma Dymsco. Un metru patrat de folie costa 180-250 lei, deci, daca acoperiti o suprafata de 50 metri patrati, va va costa cel putin 9.000 lei. Garantia oferita de producator pentru aceste folii este de 15 ani.

Pe piata au aparut totodata si plasme infrarosii. Panoul radiant in infrarosu transforma, la randul sau, energia electrica in energie termica si propaga aceeasi cantitate de caldura pe intreaga suprafata.

Prin sistemele clasice de incalzire, pentru se a atinge o temperatura de 20 grade Celsius la inaltimea utilizatorului trebuie sa se atinga o temperatura la nivelul tavanului de 25-28 grade C, spun specialistii.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional