Panouri Heatkeeper

Pentru izolarea caloriferelor:
» Reduce factura la incalzire cu pana la 20%
» Imbunatateste distributia caldurii in incapere
» Sistemul de incalzire devine mai eficient
» Investitie amortizabila in doar cateva luni
» Reduce emisiile de carbon

Panouri Reflectorizante Heatkeeper pentru izolarea caloriferelor

Atentie!

Noua gama de produse. Va oferim solutii moderne de incalzire cu panouri si folii termice infrarosii sau cu covoare electrice. Alegeti unul dintre sistemele noastre de incalzire economicoase si sanatoase.

Incalzire infrarosie!

Ati dori un sistem de incalzire care este sanatos si totodata economicos? Oare exista asa ceva? DA! Sistemele de incalzire care functioneaza pe baza tehnologiei infrarosie: sisteme de incalzire prin pardoseala sau pe tavan. Cereti oferta noastra personalizata de preturi.

Solutii Moderne de Incalzire Oradea

Sisteme de incalzire infrarosii prin pardoseala, pe tavan si pe perete in Oradea.

Varga Csaba Rolland I.I.

Sediu:
Str. Sfantul Apostol Andrei Nr.89 Bl. Pc40 Ap.2, judet Bihor, Oradea.
Cod Postal: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Covor electric incalzitor alegerea caminului dvs.

Covor autoadeziv cu cablu electric incalzitor – pentru incalzire prin pardoseala

covor electric, covor electric de incalzire, covorase incalzitoare, covor de incalzire, covor incalzitorCovorul electric incalzitor cu autoadeziv reprezinta solutia ideala pentru sistemele de incalzire instalate in bucatarii, bai, garaje, etc. Acest covoras incalzitor este utilizat in majoritatea cazurilor unde, datorita suprafetei reduse, sau criteriilor de confort, incalzirea prin pardoseala nu poate fi realizata altfel. Avantajul sistemelor de incalzire electrice fata de sistemele de incalzire traditionale este faptul ca acestea nu necesita semnificativ, nu este necesara instalarea unui cazan sau construirea unui horn sau unui depozit pentru combustibil.

Covorul electric incalzitor poate fi utilizat pentru sistem de incalzire principal sau pentru sisteme de incalzire secundare (suplimentare). Acest covor electric poate fi instalat rapid si foarte simplu. Dupa alegerea covorului cu dimensiunile potrivite si dupa intinderea acestuia pe pardoseala, se poate aseza imediat invelisul de pardoseala, gresia, respectiv in cazul garajelor sapa autonivelanta din beton.

Covorul electric incalzitor reprezinta totodata o solutie ideala si economicoasa pentru toti care traim intr-un ritm intensificat, deoarece acest sistem este comandat de termostate reglabile, care pot receptiona atat temperatura covorasului incalzitor, cat si temperatura din incapere.

Avantajele covorului electric incalzitor:

  • Instalare rapida si simpla
  • Realizarea sistemului de incalzire prin pardoseala si in incaperi unde acesta nu s-ar putea realiza din cauza spatiului util redus
  • Consum redus
  • Incalzirea incaperii intr-un interval redus de timp
  • Nivelul pardoselii este ridicat nesemnificativ fata de celelalte sisteme de incalzire prin pardoseala
  • Acest produs poate fi instalat atat cu adeziv pentru gresie termosensibila cat si cu adeziv rezistent la caldura (cautati produsele cu ambalaj "adeziv flexibil"), sau chiar si cu ciment autonivelant, aceasta solutie fiind recomandata in cazul in care covorul electric va fi instalat sub parchet.

Specificatii tehnice ale sistemului de incalzire cu covor electric incalzitor

Tipul cablului: Cablu incalzitor cu dubla izolatie
Tensiunea de retea: 230V
Randament: 170W/mp
Distanta dintre cabluri: 80mm
Diametrul cablului: 3,6mm
Izolatia cablului incalzitor: fluoro-polimer
Izolatia exterioara: PVC
Temperatura de utilizare: + 30 - 40C
Temperatura de instalare: + 5 C
Cablul de racordare: Cablu cu doi conductori + pamantare, lungime 2,5 m

Proiectarea sistemului de incalzire si alegerea produsului

Proiectare inainte de instalare

1. Masurati suprafata care va fi incalzita
Stabiliti exact suprafata care fa fi incalzita cu acest sistem, suprafetele acoperite de instalatiile sanitare (cabina de dus, WC, etc.) nu vor fi incluse în suprafata totala Exemplu: suprafata totala a camerei de baie din figura 1. este de 8,75 m². In cazul in care calculam suprafetele ocupate de cabina de dus, WC, respectiv chiuveta, suprafata totala care va fi incalzita va fi de numai 6,45 m².

covor electric, covor electric de incalzire, covorase incalzitoare, covor de incalzire, covor incalzitor, plan de montaj a covorului electric

2. Masurati tensiunea de retea si capacitatea avuta la dispozitie Sistemul functioneaza cu tensiune de retea de 230 V. Se va verifica capacitatea energetica asigurata de reteaua existenta. In cazul in care aceasta capacitate nu este suficienta, solicitati furnizorului de energie electrica extinderea retelei.

3. Proiectati sistemul Proiectati asezarea cea mai optima a covorului electric in asa fel incat suprafata acoperita de acesta sa fie cat mai mare. Locul termostatului va fi stabilit in asa fel incat se va tine cont de lungimea cablului de racordare de 2,5 m, acesta va trebui racordat la termostat fara greutati, iar senzorul termostatului va fi asezat intr-un loc apropiat. Vezi figura 2.

plan de montaj covorului electric, locul termostatului si a cablurilor

Distanta dintre cabluri este reglata deja in cadrul procesului de fabricatie. Pastrarea acestor distante in cursul instalarii este recomandata, deoarece in urma modificarii ale acestor distante pe pardoseala pot aparea suprafete neincalzite.

4. Alegerea produsului corespunzator
Verificati daca dimensiunile sistemului de incalzire cu covoare electrice corespund suprafetei care va fi incalzita. Conform fig. 1., daca suprafata de incalzit este de 6,45 m² se recomanda alegerea unui sistem cu suprafata de 6 m².


Noi venim in ajutorul dvs. la proiectarea instalarea si punerea in functiune a sistemului de incalzire cu covorul electric incalzitor!

Cereti oferta de pret pentru bucataria, baia sau garajul dvs., sau pentru oricare alta incapere care doriti sa fie incalzita cu ajutorul covorului electric incalzitor, indiferent daca acesta va fi instalat ca sistem principal sau suplimentar de incalzire si puteti beneficia in caminul dvs. de confortul oferit de sistemele de incalzire prin pardoseala. Pe baza datelor furnizate de dvs. noi va punem la dispozitie un proiect cat mai exact si cat mai personalizat.

Specialistii nostri pot instala chiar intr-o zi sistemul de incalzire prin pardoseala in caminul dvs. Alegeti confortul, alegeti produsele ecologice si economicoase: folie termica infra, panouri infrarosii sau covoare electrice incalzitoare.

Covor Electric Incalzitor - Cablu incalzitor - Galerie Foto

Pentru a vizualiza pozele in marime mai mare va rugam sa dati click pe poze.

Pozele efectuate in cursul montajului covorului electric incalzitor pot fi vizualizate in Galeria noastra.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional