Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Jelentősen emelkedik a hőenergia-ár, Nagyváradon, Bihar megyében

Nagyvárad - A nagyváradiak májustól 219,54 lejt fizetnek egy gigakalória hőenergiáért. Erről szavazott ülésén a nagyváradi helyi tanács.

A napirendi pont vitáján Ovidiu Muresan PSD-s tanácsos kijelentette, hogy a szociáldemokrata frakció nem ért egyet azzal, hogy az önormányzat a lakosságra hárítsa át a hőenergiafogyasztás teljes költségét, így a három tanácsos a határozattervezet ellen szavaszott, az összes többi képviselő azonban megszavazta az.

A nagyváradi hőerőmű emeli a fűtés árát

A tanácsülés után Delorean Gyula RMDSZ-es helyi tanácsos kifejtette: a nagyváradi hőerőmű három hónappal kért egy ármódosítást, melynek oka az, hogy 2011-től az EU-s normák szerint nem szabad már állami szubvencióval támogatni a hőszolgháltatást. A törvények értelmében az önkormányzatnak lenne jogi lehetősége fizetni a szubvenciót, csak sajnos anyagi lehetősége nincs rá. Így a váradiak május 1-től megközelítőleg 14,50 lejjel fizetnek majd többet gigakalóriánként.

Deloreran hozzátette, hogy a határozati javaslat szerint a március 1-től kellett volna a lakosságnak a megemelt tarifát fizetnie, de Delorean elmondása szerint az RMDSZ frakciónak sikerült meggyőznie Ilie Bolojan polgármestert arról, hogy az ármódosítás május 1-i hatállyal álljon be.

A cikket írta: Pap István

A cikk az erdon.ro - oldalról származik és meg lehet tekinteni itt.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional