Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Heatkeeper hővisszaverő panel fűtőtestek hőszigetelésére - Heatkeeper hőtükör panel radiátorok mögé

CSÖKKENTSE FŰTÉSI KÖLTSÉGEIT MIN. 20%-al HEATKEPER PANELEKKEL

HEATKEEPER - Hővisszaverő Panelek Radiátorok Szigetelésére

Mi a HEATKEEPER panel

 • PVC-ből készült panel, amely hővisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik metalizált felületének köszönhetően
 • Könnyen felszerelhető a fűtőtest mögé a falra
 • Nem szükséges eltávolítani a radiátort
 • Csökkenti a falon keresztüli hőveszteséget
 • Felszerelése gyors és egyszerű

HEATKEEPER panel előnyei

 • Csökkenti a fűtési költséget 20%-kal
 • Egyenletesebb hőeloszlást biztosít a helyiségben
 • A fűtésrendszer hatékonyabbá válik
 • A  befektetés pár hónapon belül megtérül
 • Csökkenti a szén-dioxid kibocsátást, ezáltal kijelenthetjük , hogy nem csak energiatakarékos de környezetbarát is.

Hogyan működnek a HEATKEEPER hővisszaverő panelek

 • Visszaveri a hőveszteséget a radiátor mögötti és feletti falfelületekről
 • A víz a radiátorban hosszabb időre forró marad, így csökken a kazánbegyújtások száma
 • A különleges fűrészfogas kialakításnak köszönhetően egyenletesebb hőeloszlást biztosít a helyiségben
 • A "fűrészfogas kialakításnak köszönhetően" a beszorult levegő "hőpárnákat" hoz létre, így elszigeteli a radiátort a faltól
Heatkeeper Hővisszaverő panelek működésének ábrázolása

A nagyobb képmérethez klikkeljen a képekre!

hőkép - Heatkeeper panelekkel és azok nélkül

Ez az épület kültéri hőképe. A sárga oszlopok az ablakok. A narancs/vörös terület a bal oldalon egy olyan fal, amelynél a radiátor nem volt HEATKEEPER panellel ellátva. Ettől jobbra, az ablakok közötti kék területek olyan falfelületek, melyek mögött szintén radiátor van, de ezek el vannak látva HEATKEEPER panellel. Világosan látszik, hogy a HEATKEEPER hővisszaverő panellel szerelt radiátorok hővesztesége minimális, hiszen visszaverik és optimálisan eloszlatják a hőt lakásban.

A hővisszaverő HEATKEEPER panelek beszerzése az egyik legjobb módja a takarékoságnak!

Köztudott, hogy a 2015-ös évtől megszűnik az állam által nyújtott földgáz-támogatás, ebből kifolyólag a gáz számlák értéke a duplájára emelkedhet. Ez azt jelenti, hogy egy 2 szobás lakás gáz-számlája napjainkban 350 lej/hó,ami 2-3 év múlva, a gáz-támogatás megszüntetése után megnőhet 700 lej/ hó-ra. Ezért fontos a HEATKEEPER energiamegtakarító radiátor panelek felszerelése, mert ezeknek köszönhetően egy 2 szobás lakás átlagos számlája körülbelül 350 lej/hó értéket érheti el. Tehát a HEATKEEPER hővisszaverő panelekkel, lehetséges megtakarítani mintegy 70 lejt havonta, így a befektetett összeg 2-3 hónapon belül megtérül, vagy még hamarabb is ha azt az értéket vesszük, ami megjelenhet a földgáz-támogatás nélkül!

Árlista - Heatkeeper hőtükör és kiegészítők

Heatkeeper hővisszaverő panelek radiátorok mögé

HEATKEEPER hővisszaverő panelek árai -FEBRUÁRBAN -5%

Csomag Csomag tartalma Felhasználási lehetőségek Csomag ára
1 panel 1 db HEATKEEPER panel, telepítési útmutató + 5 fm ragasztószalag 450 mm szélesség x 580 mm hosszúság x 8 mm vastagság. 35 lei
5 panel 5 HEATKEEPER panel, 1 db 25 méteres kétoldalas ragasztószalag, szerelési utasítás felhasználható 2-3 közepes méretű radiátorhoz 180 lei
10 panel 10 db HEATKEEPER panel, 2 db 25 méteres kétoldalas ragasztószalag, szerelési utasítás felhasználható 5-6 közepes méretű radiátorhoz 330 lei
15 panel 15 db HEATKEEPER panel, 3 db 25 méteres kétoldalas ragasztószalag, szerelési utasítás felhasználható 7-9 közepes méretű radiátorhoz 420 lei
20 panel 20 db HEATKEEPER panel, 4 db 25 méteres kétoldalas ragasztószalag, szerelési utasítás felhasználható 10-12 közepes méretű radiátorhoz 480 lei

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t is tartalmazzák. A KEDVEZMÉNYT A FENTI ÁRAK UTÁN SZÁMOLJUK!
Panelek méretei 450 mm szélesség x 580 mm hosszúság x 8 mm vastagság
Megrendelés előtt kérjük mérje meg az összes radiátora hosszát, magasságát, hogy ki tudja számolni melyik csomagra van szüksége.

Hogyan számítom ki a szűgséges HEATKEEPER panelek számát?

Például: Egy 1400 x 600 mm-es radiátorhoz 3 panel szükséges. Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy hány panel szükséges egy radiátorhoz, ahhoz el kell osszuk a radiátor hosszának a méretét a panel szélességének a méretével: 1400mm : 450mm = 3,1, vagyis 3 panel.
Ha szüksége van segítségre, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Ne habozzon, írjon nekünk!

FIGYELEM! A maximális hatékonyság érdekében azt javasoljuk, hogy minden radiátorhoz szereljen fel egy HEATKEEPER panelt.
Abban az esetben ha csak egy radiátorhoz szerelnek fel HEATKEEPER panelt sajnos az energia megtakarítás is alacsonyabb lesz.

Heatkeeper hőtükör radiátor mögött

Heatkeeper kiegészítők

Tartozék Fedett panelek szama/méret Ár
Kétoldalas ragasztószalag 1 db 5 panelhez, 25 m/db 9 lei/db
Rögzítő rúd 1 és 1/2 egy panelhez, 300 mm/db 18,6 lei/10 db

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t is tartalmazzák.


A BEFEKTETÉS MEGTÉRÜL AZ ELSŐ TÉL UTÁN !!!

HEATKEEPER hővisszaverő panelek szerelése radiátorok mögé

A hőtükör paneleket két féle módon lehet felszerelni:

HEATKEEPER panelek felszerelése Kétoldalas ragasztószalaggal

A HEATKEEPER hővisszaverő paneleket kifejezetten úgy tervezték, hogy könnyen fel lehessen szerelni, anélkül , hogy le kelljen szerelni a radiátort.
A panelek méretét és alakját úgy alakították ki, hogy illeszkedjenek a kereskedelmi forgalomban lévő radiátorokhoz.

Ahhoz, hogy a panelek tökéletesen illeszkedni tudjanak a radiátorok méreteihez szaggatott vonallal vannak megjelölve, így ollóval könnyen a megfelelő méretre tudjuk vágni a telepítési útmutató alapján.

A Heatkeeper panelek szerelése történhet kétoldalas ragasztószalaggal.
A panelt a fűtőtest mögötti falra rögzítjük a csomagban kapott kétoldalas ragasztószalaggal. A Heatkeeper panel hátoldalán több egyenletes felületű rész van ahova a kétoldalas ragasztószalagot rögzíteni lehet, hogy később ezáltal a falra tudjuk ragasztani.
Minden tőlünk vásárolt csomagban megtalálható a telepítési és használati útmutató, aminek segítségével bárki, szakember segítsége nélkül is könnyen fel tudja szerelni a paneleket.

HEATKEEPER panelek felszerelése rögzítő rúddal

A kétoldalas ragasztószalag alternatívájaként, ott ahol nem lehetséges a panelt falra szerelni különböző okokból, mint például: a fal egyenetlen, texturált, nehezen hozzáférhető vagy egyszerűen csak könnyebben és gyorsabban szeretné felszerelni akkor rögzítő rudat ajánljuk. A rögzítő rúdra rácsíptetjük a hővisszaverő panelt és egyszerűen felakasztjuk a radiátort tartó elemre, ennyire egyszerű.

Bár ez az eljárás sokkal könnyebben kivitelezhető és kevésbé időigényes tudni illik , hogy a radiátort tartó elemek többnyire alacsonyabban helyezkednek el így a panelek is lejjebb fognak, aminek következtében csökken ez utóbbiak hatékonysága. A kétoldalas ragasztószalaggal a hőtükör paneleket a radiátor felső részéhez visszonyítva 2-3 cm helyezzük el, így mikor rögzítve lesznek nem fognak a panelek kilátszani. Az így elhelyezett panelek hatékonysága maximális mivel a falra ragasztva a panelek hőszigetelő hatása is kialakul és nagyobb felületen is veri vissza a hőt.

FIGYELEM! A rögzítő rudak nem alaptartozékai egyik csomagnak sem, tehát ha ön így szeretné megoldani a panelek felfüggesztését külön kell megrendelnie őket. Kérjük rendelésében külön tüntesse fel , hogy hány rögzítő rúdra van szüksége.

Heatkeeper hővisszaverő panelek méretre vágása

Heatkeeper hőtükör panel szegmensei A panelek hátoldalán 3 vízszintes szagatott vonallal jelölt rész van, ami a panelt 4 részre osztja. Az alábbi táblázat segítségével válassza ki radiátora magasságához legjobban hasonlító értéket. Ollóval vágja el a panelt a szaggatott vonal mentén.

Ha radiátora magasabb, mint a Heatkeeper hővisszaverő panel, akkor egy másik panelből vághat kiegészítő darabokat , hogy elérje a szükséges magasságot. Például egy 700 mm magas radiátor esetében használhat egy egész panelt és egy szeletet, az 1-sel jelölt szakaszt, amit egy másik panelből vághat le. Az így keletkezett panel magassága 680 mm lesz.

Heatkeeper segédtáblázat

Fűtőtest magassága (mm) Használandó szakaszok Panel-magasság (mm)
300 2 + 3 260
400 1 + 2 + 3 375
450 3 + 4 410
500 2 + 3 + 4 465
600 1 + 2 + 3 + 4 580
700 1 + 2 + 3 + 4 + 1 680

Heatkeeper panelek telepítését és működését bemutató filmek

Gyakran ismételt kérdések a Heatkeeper hőtükör panelekkel kapcsolatosan

HOGYAN MŰKÖDNEK A HEATKEEPER PANELEK?

Heatkeeper hővisszaverő panelek tulajdonképpen úgy működnek, mint egy tükör. Gyakorlatilag PVC-ből készült metalizált felületű panelekről van szó, amik visszaverik az infra sugarakat és a meleg levegőt, ezzel csökkentve a falon távozó hőt. (hőveszteséget) "Fűrészfogra" emlékeztető kialakításának köszönhetően meleg légpárnák keletkeznek a fal és a radiátor között. Ezeknek a légpárnáknak fontos szigetelő szerepük van. Hozzájárul a hő optimálisabb eloszlásához a légtérben ezzel megszünteti a szobában levő hideg foltokat és jelentősen csökkenti a szoba felfűtési idejét.

MENNYIRE GAZDASÁGOSAK A HEATKEEPER PANELEK?

Ezt nagyban befolyásolja a ház szigetelése és , hogy milyen anyagból vannak a ház falai, ugyanakkor függ a külsű hőmérséklettől és egyéb tényezőktől. A radiátorok hőjének 60%-a falon át távozik még mielőtt feljutna a mennyezetig, ahol szintén hőveszteség szokott kialakulni. A Heatkeeper hővisszaverő panelek jelentősen csökkentik ezeket a hőveszteségeket, ami akár 20%-os csökkenést jelenthet a fűtésszámlán. Ez maga után vonja azt is , hogy a termék bekerülési értéke az első téli szezon után teljesen megtérül.

MI A BIZONYÍTÉK ARRA HOGY EZEK A PANELEK VALÓJÁBAN MŰKÖDNEK?

Független tanulmányok igazolták a panel hatékonyságát olyan világhírű szakértők által, mint az Épületkutatás és Ipari Szövetség (Building Research & Industry Association), az Egyesült Királyság Atomenergia Hivatala (United Kingdom Atomic Energy Authority), a Skót Energiaközpont (Scottish Energy Centre), a Queen’s Egyetem, Belfastból és a Sheffield Egyetem.

LE KELL-E SZERELNI A RADIÁTORT?

NEM, nem szükséges leszereni a radiátort ahhoz, hogy a HEATKEEPER paneleket a falra tudjuk rögzíteni. A panelek elég vékonyak és hajlékonyak ahhoz, hogy könnyedén be lehessen őket csúsztatni, majd rögzíteni a radiátor mögötti falra anélkül, hogy a fűtőtestet le kelljen szerelni.
A panelek 8 mm vastagok és egy 15 mm-es rés a fal és a radiátor között elegendő a könnyű felszereléshez a radiátor eltávolítása nélkül.

SZÜKSÉGES SZAKEMBERT HÍVNOM A FELSZERLÉSHEZ?

Heatkeeper hővisszaverő panel méretre vágása a segédvonalak mentén

NEM, nem szükséges szakembert hívnia, hisz nincs szükség szakirányú tudásra a panelek telepítéséhez. A legtöbb ember, aki eléggé jártas az alap csináld-magad műveletekben, képes önállóan felszerelni a paneleket, hiszen NEM szükséges eltávolítani a radiátorokat. A HEATKEEPER panelek teljes körű, könnyen érthető szerelési útmutatóval és erős, kétoldalas, öntapadós ragasztószalaggal érkeznek.

MENNYI PANELRE LESZ SZÜKSÉGEM?

Ez függ a radiátora méretétől. Egy tipikus háztartási radiátorhoz 2-2½ panelre lesz szüksége. A HEATKEEPER panelek függőleges és vízszintes szegmensekre vannak osztva vágási jelölésekkel, amik segítenek szinte bármilyen radiátorhoz illeszteni őket. Egy panel mérete 580 mm magas x 450 mm széles. A radiátor szélességét pl. (1000 mm) kell beosztani a panel szélességével (450 mm), így megkapjuk hány panelre van szükségünk. Panelek szaggatott vonalakkal jelölve szegmensekre vannak osztva, hogy könnyedén méretre lehessen igazítani bármilyen radiátorhoz.

BIZTONSÁGOSAN HASZNÁLHATÓAK-E A PANELEK?

IGEN. Igen. A HEATKEEPER energiaspóroló radiátor panelek biztonságosak függetlenül attól, hogy felnőtt vagy gyerek tartózkodik a szobában.
A BS 476 (7. rész: 1971, 2. szakasz) Brit Szabvány alapján tesztelve a HEATKEEPER panelek Class 1 minősítést kaptak tűzterjedési ellenállásból.

MI A KÜLÖNBSÉG A HEATKEEPER HŐTÜKÖR PANELEK ÉS A KERESKEDELEMBEN KAPHATÓ ALUFÓLIÁK KÖZÖTT?

Természetesen a hagyományos alufólia radiátor mögötti elhelyezésével is lehet energiát és pénzt megtakarítani viszont sok hátránnyal rendelkezik a Heatkeeper panelekhez viszonyítva: sokkal nehezebb felrakni (le kell szerelni a radiátort), könnyen leválik a falról, sokkal kisebb az élettartama, nincs semmiféle hőszigetelő illetve levegő keringető hatása így nem is járul hozzá ahhoz, hogy jobban eloszlassa a hőt a szobában csökkentve a kellemetlen hideg foltokat.

AKIK EDDIG VÁSÁROLTAK:

Mára több mint 10 millió panel került eladásra, ebből több mint 1 millió Nagy Britanniai háztartásokban. Hasonlóképpen sok közintézmény, kis- és nagyvállalatok, kórházak, iskolák is vásároltak heatkeeper paneleket mint páldául:
Brit Parlament, Manchester Városháza, Lincolnshire Városháza, British Gas, Tesco, Portsmouth Iskola, Westminster Iskola, Leys Cambridge, Bupa kórház, Lakóközösségi Társulások stb.

HEATKEEPER hővisszaverő panelek vásárlása

Nálunk akár darabra is vásárolhat Heatkeeper paneleket, nem csak 5, 10, 20 csomagban, így ha önnek plusz 1 vagy két darabra van szüksége, mi azt is eljuttatjuk önhöz bárhova az országban, bármilyen mennyiségről is legyen szó.

RENDELÉS MENETE: Töltse ki a kapcsolat oldalunkon található formanyomtatványt vagy hívjon minket az oldalon található telefonszámok bármelyikén. Szükségünk lesz az ön számlázási adataira (Név, lakcím, személyi szám, személyi széria száma), kiszállítási címre és egy telefonszámra, amin elérhető. Maximum 2 munkanapon belül rendelése házhoz érkezik, a csomagot akár utánvéttel, átvételkor is kifizetheti.

Nagyváradon személyesen is átveheti Heatkeeper paneleket székhelyünkön, Sf. Apostol Andrei 89 Szám.
Térítéses alapon biztosítunk szakképzett személyt panelek felrakásához Nagyváradon, nagyobb mennyiségeknél egész Bihar megyében.

Kapcsolatfelvétel: e-mailben vagy telelfonáljon: 0749/148-407, 0770/134-527.

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional