Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Infravörös padlófűtés a gyerekszobába – Gyerekszoba fűtése

Gyorsnavigáció: Infravörös padlófűtés a gyerekszobába cikkben
Már felújítottam a lakást - így is betelepíthető a rendszer? Mennyi helyet foglal a rendszer? Mivel lehet burkolni?
Kiegészítő- vagy főfűtés? Mennyi lesz látható a rendszerből?
A termosztát Az infravörös sugarak hatása az emberi szervezetre.
Mik azok az ANIONOK? De mennyibe is kerül egy ilyen rendszer és szükséges-e hogy az egész házat ezzel fűtsem? Kiegészítő vagy fő fűtésként kérjek-e árajánlatot?
Hogy mennyibe is kerül? Tények a fűtésrendszerről melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni

Gyerekszoba fűtése infravörös padlófűtés rendszerrel

Sokan érdeklődtek, hogy rendszerünk utólag is kialakítható-e, mivel szeretnék legalább gyermekük szobájába beszereltetni, alapvető okok miatt, azaz, hogy a gyermek ne fázzon fel, míg a földön játszik, stb. És mint azt minden szülő tudja, a gyerekek igen nagy szeretettel választják a padlót vagy a szőnyeget játékuk színteréül hosszú órákra.

A család a padlón játszik Anyja és gyermeke a padlón játszanak padlón játszó gyerekek kisfiú padlószőnyegen játszik

Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy írunk egy cikket, amiben összefoglaljuk, a leggyakoribb válaszokat és igyekszünk kitérni a rendszert érintő főbb kérdésekre a gyerekszoba fűtésével kapcsolatban.

Már felújítottam a lakást - így is betelepíthető a rendszer?

Az infravörös padlófűtés rendszer utólag is könnyedén beszerelhető bármilyen helyiségbe, akár meglévő padlózatra is, ez alatt azt értjük, ha önnek jelenleg laminált parkettája van, de nem szeretné viszont látni a felújított lakrészben, a szobában viszont nincs lehetősége padlószigetelésre (xps zártcellás lépésálló polisztirol min. 2-3cm + 3-5cm önterülő aljzatkiegyenlítő – ez nem kötelező, de javasolt a kisebb fogyasztás érdekében), akkor a jelenlegi padlózata szolgálhat szigetelésként, tehát nem kell felszedni, hanem arra fogjuk telepíteni a rendszert. Így időt, kellemetlenséget és pénzt takarítunk meg önnek.

Mennyi helyet foglal a rendszer? Mivel lehet burkolni?

Az infravörös padlófűtés rendszer kialakítása 10-30 nm szobában legfeljebb egy munkanapot vesz igénybe. A fűtésrendszer mindössze 6mm-nyi helyet foglal a padlóburkolat alatt, amit a későbbiekben laminált parkettával lehet borítani, illetve bármilyen faburkolattal (akár hajópadló) 6mm-től 1,5cm –ig, mindaddig, amíg összeilleszthető darabokról (klikkes technológiáról) van szó, amit nem kell ragasztani vagy szegelni.

Kiegészítő- vagy főfűtés?

Az infravörös padlófűtés rendszer teljesítménytől függően lehet kiegészítő fűtésrendszer, de akár fő fűtésrendszerként is szolgálhat egy meglévő fűtésrendszer mellett. Ez utóbbi azt jelenti, hogy amennyiben nem óhajt vagy valamilyen okból kifolyólag nem tud befűteni a kazánba, vagy a táv hő szolgáltató valamilyen okból nem fűt, a gyerekszobában az infravörös fűtésrendszernek köszönhetően jó meleg lesz, és nem kell attól tartania, hogy csemetéje megfázik, illetve felfázik a padlón játszva.

Ha még kellemesebbé szeretné tenni gyermekének a padlón töltött időt, javasoljuk, hogy a padlózat azon felületét, ahol gyermeke tartózkodik, padlószőnyeggel/szőnyeggel borítsa. Ez a kicsinek is kellemesebb és a szőnyeg kellemesen átmelegszik az infravörös sugaraknak köszönhetően.

gyerekszoba_bútor kisbaba a padlón gyerekágy a padlófűtött gyerekszobában tizenéves lány a szobályában, a szőnyegen játszik

Nem kell attól tartania, hogy a szőnyegben esetleg összegyűlt por felemelkedik, hiszen az infravörös technológiának köszönhetően, a rendszer nem keringeti a levegőt, így a port sem emeli fel. A rendszer infravörös sugarakat bocsájt ki, ami kellemes hőérzetet, melegséget kelt a szobában és az ott tartózkodókban, a levegőt közvetve a szobában található falak és bútorok révén melegíti fel. Mivel nem közvetlenül a levegőt melegíti, így nem keletkeznek légáramlatok, melyek felkavarhatnák a port, ugyanakkor szintén az infravörös technológiának köszönhetően a szobában a padlózattól egészen a mennyezet szintjéig a levegő hőmérséklete egyenletes lesz. Az infravörös technológiáról részletesebben is olvashat itt.

Mennyi lesz látható a rendszerből?

Sokan kérdezik, mennyi fog látszani a rendszerből, ha utólag alakítjuk ki. A fűtésrendszerből, a falon elhelyezett speciális termosztát dobozon illetve a termosztát doboztól egészen a padlózatig egy kábelcsatorna látszik csak. A termosztátot illetve az ő dobozát 1,5m magasságban ajánljuk elhelyezni, hogy kényelmesen el lehessen rajta végezni a beállításokat illetve, hogy a gyerek ne játsszon vele mindaddig, míg elég nagyra nem nő.

A termosztát

A termosztát elegáns, könnyen kezelhető, programozható és gyerekzárral is el van látva a már egész pici korban nagy műszaki érdeklődést mutató csemeték nagy sajnálatára.

Az infravörös sugarak hatása az emberi szervezetre.

Apa a fiAz infravörös padlófűtés rendszer a felnőtt és a gyerek szervezetre nézve egyaránt egészséges, a legtermészetesebb hőforrás. Az infravörös padlófűtés rendszer lelke az infravörös fűtőfilm vagy más néven infra fűtőfólia, ami csak és kizárólag infravörös sugarakat bocsájt ki illetve Anionokat (negatív ionokat). Az infravörös sugarak jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Rengeteg orvosilag bizonyított jótékony hatásuk van, mint pl.: stressz csökkentő, érrendszeri betegségek, gyulladások, ficamok, húzódások kezelésére, a tünetek csökkentésére kiválóan alkalmas.

De a lényeg, hogy gyermeke nem fázik meg és nem fázik fel a padlón töltött idő alatt a szobájában, legyen kint akármilyen hideg, vagy ha mondjuk meghibásodott az elsődleges fűtésrendszer.

Mik azok az ANIONOK?

A pozitív ionok károsak a szervezetre, a negatív ionok gyógyító hatásúak.

Az anionok, vagy negatív ionok negatív töltésű levegő részecskék egy atomi összetevője. Frissességet érzünk az erdőben vagy tavasszal, amikor is az anion mennyiség bőséges. Egy atom anionná válik elektron vesztéskor, míg pozitív ionná válik elektron felvételkor.

Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik. Az erdőben, tavasszal, vízesésnél vagy tengerparton 800 - 2000 anion/cm3 a levegő anion tartalma.

Anionban gazdag helyen frissnek érezzük a levegőt: vihar után kisétálva a szabadba, vagy vízesés előtt állva, vagy az erdőben.

A fűtőfilm az infravörös sugarakon és az anionokon kívül mást nem bocsájt ki. Ezek viszont jótékony hatásukról ismertek. Az infravörös sugarak nélkül nem lenne élet a Földön, illetve, minden élőlény (az ember is) infravörös sugarakat bocsájt ki.

De mennyibe is kerül egy ilyen rendszer és szükséges-e hogy az egész házat ezzel fűtsem? Kiegészítő vagy fő fűtésként kérjek-e árajánlatot?

Az infravörös padlófűtés rendszer kialakítása megoldható helyiségenként, akár utólag is anélkül, hogy bármin is változtatnia kellene. Tehát, ha csak a gyerekszobát szeretné ezzel fűteni, minden probléma nélkül megoldható akár meglévő fűtésrendszer mellett is. Nem szükséges az egész házra árajánlatot kérnie, viszont javasoljuk, hogy a gyerekszobába fő fűtésként is helyt tudjon állni a rendszer, ha meghibásodás, betegség vagy pusztán spórolás címen nem tud, vagy nem akar a kazánba begyújtani, netán a helyi gáz vagy fűtésszolgáltató „elzárta a csapot”, vagyis felfüggesztette a fűtést. Ettől önnek és gyerekének nem kell a hideg falak között vacognia.

Hogy mennyibe is kerül?

Egy 4m x 4m-es, azaz egy 16 nm-es szoba esetében az anyagár kb. 1550 RON körüli összegbe kerül (Áfával együtt), ebben az árban benne van az összes tartozék, amire szükség van a fűtésrendszer kialakításához, beleértve a vezérlő egységet is, ami egy érintőképernyős, dupla szenzoros programozható digitális termosztát.

Ezen az összegen felül a telepítés díja és amennyiben Nagyvárad metropolisz területén kívül esik a telepítés helyszíne, akkor a kiszállás díja növeli.

De alapvetően a szoba méreteitől függ, javasoljuk, kérjen személyre szabott árajánlatot hozzáértő kollegáinktól. Az árajánlat ingyenes.

Tények a fűtésrendszerről melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni:

  • modern, gazdaságos, kényelmes
  • az infravörös sugarak jótékony hatásúak az emberi szervezetre
  • szobánként is telepíthető
  • fő- és kiegészítő fűtésrendszerként is tökéletes
  • nem igényel karbantartást, nincsenek "előre nem látható" költségek
  • a belmagasságot csupán 6 mm-el csökkenti meg az infravörös padlófűtésrendszer
  • az ember leghamarabb a lábáról fázik

Search Powerd by: Google, Yahoo, Bing.


Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional