Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Romexpo/Romtherm kiállítás - 2010 Május 11-15, Bukarest

2010 május 11-15 között kerültek megrednezésre Bukarestben a Romexpo keretén belül az ország legnagyobb építkezési kiállításai - "CONSTRUCT EXPO" és "ROMTHERM". Egy 29000 négyzetméteres területen 550 külföldi és román kiállító vett részt ezeken a rendezvényeken.

Az idei kiállításon mi is részt vettünk a cég egyedülálló termékével együtt, a Caleo fűtőfóliával. A kiállítás nagy siker volt és igen sok látogatót vonzott, ami nem csoda figyelembe véve, hogy a termék újdonságnak számít nem csak Romániában de Európában is és akkor még nem is beszéltünk a Caleo fűtőfilm előnyeiről, mint fogyasztás, hatékonyság és az igen magas komfort.

Sokan nem hitték el hogy a rendszert 1-2 nap alatt lehet telepíteni, akár egy 150-200 négyzetméteres többszobás házban is.

Mi már tudjuk, hogy nem sokára megváltozik az emberek fűtésről alkotott képe és ez nagy részben a Caleo fűtési rendszereknek lesz köszönhető. A Romexpot mint egy sikeres állomást könyvelhetjük el ezen az úton ...