Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

A Caleo padlófűtés legelső telepítése Orsován, Romániában a kliens lakásán

Caleo fűtőfilm telepítése Orsován2010 júl. 27-én Orsova-n, Mehedinti megyében volt a Caleo padlófűtés legelső telepítése Romániában. A telepítést egy tombház 3.-ik emeleti lakrészében végeztük. 2 szoba, konyha és 2 előtér.
A kliens keresere a 2 előtér egy-egy termosztátra került a gyakorlatilag vele egy legtérben levő szobával. Igy 5 helyiségben összesen 3 termosztáttal megoldottuk a fűtésrendszer iranyítását. A kliens az előre megbeszéltek alapján megoldotta a termosztátok helyének kialakítását, valamint tiszta és egyenletes padlózattal várt minket (ez utóbbival könnyű dolga volt ugyanis lecsempézve vette meg a lakást - !a rendszert általaban nem csempére telepítjük, viszont nem okoz problémát!

A caleo padlófűtésrendszert 2 szakképzett ügyeskezű Caleo-s képesítéssel rendelkező villanyszerelő telepítette néhány óra alatt, mondhatnám azt is, hogy az út oda-vissza több idő volt mint maga a telepítés.

Mielőtt elhagytuk volna Orsovát megbizonyosodtunk arról, hogy a rendszer rendeltetésszerűen működik, ezt a kliens is tanúsította, aki nagyon elégedett volt az általunk nyújtott szolgáltatással és a Caleo padlófutéssel.

Telepítés közben jónéhány kíváncsi szomszéd jött át és megdöbbenten tapasztalta a Caleo padlófutés telepítésének gyorsaságát és a rendszer hatékonyságát.
Tudva, hogy Mehedinti megyében nincs megoldva a távfutés és hogy a tömbházak számára ideális fűtésrendszerről van szó, biztos vagyok benne, hogy hamarosan egy újabb telepítésnek köszönhetően viszont fogjuk látni azt a Duna meletti csodás tájat.


Caleo padlófűtés telepítése - Hálószoba

Hálószoba