Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Caleo fűtőfilm telepítése Nagyvárad Metropolisz területén, Hegyközpályiban - A Caleo Bihar megyei csapat kivitelezésésben

Caleo fűtőfilmet 25cm-ként el lehet vágni

A Caleo Bihar csapata ezúttal Nagyvárad Metropolisz területén, pontosabban Hegyközpályiban telepített. Mircea - George Chirila, a Krismir Impex ügyvezető igazgatója keresett fel minket, hogy a Raicris-től vásárolt panellakásában, ahol amúgy is elektromos fűtés volt betervezve (elektromos fűtőtestek), a modernebb, egészségesebb, hatékonyabb és energiatakarékos Caleo padlófűtést telepítsük. Elmondta nekünk, hogy előző lakásában is padlófűtés volt és ismerve ennek előnyeit új lakásába is padlófűtést szeretne, de ezúttal infravörös technológián alapulót. Külföldön ismerte meg a Caleo-t és tudta milyen előnyökkel jár, ha ezt a fűtésrendszert választja: megszabadulhat a fűtőtestektől, és padlófűtése lehet a fafűtéssel járó kellemetlenségek (kazán, kémény, fáskamra, favágás, fahordás, tüzelés) nélkül. Amely nem csak környezet- és pénztárcakímélő, de mindezek mellett még egészséges is.

Kéréseit figyelembe véve megterveztük a lakás fűtésrendszerét és a szakképzett villanyszerelőkből álló csapat Laboncz József vezetésével elvégezte a rendszer telepítését egyetlen nap alatt – igen, jól értették padlófűtést telepítettünk egy 70 nm panellakásba egyetlen nap alatt.

A lakásról annyit érdemes tudni, hogy két egyenként 35 nm lakrész lett egy lakássá alakítva, hatalmas amerikai stílusú konyhával, ahol járólap alá telepítettük padlófűtés rendszert. A két fürdőszobában szintén járólap alá telepítettünk fűtőfilmet.

A hálószobában illetve a gyerekszobában parketta alá telepítettük a Caleo fűtőfilmet. Nagyon fontos, hogy minden helyiségnek saját vezérlőegysége (termosztát) legyen, ugyanis ez gondoskodik a kényelmünkről és arról, hogy több pénzt spórolhassunk meg elérve a kívánt hőmérsékletet. Pontosan ebből a megfontolásból, a kliens kérésére a legmodernebb érintőképernyős termosztátot telepítettük minden helyiségbe, ennek nagy előnye, hogy egész hétre be lehet programozni, hétköznaponként 6, hétvégére pedig 2 ciklust állíthatunk be. Megszabhatjuk a ciklusok kezdetét, végét és persze a kívánt hőmérsékletet.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Nagyváradhoz ilyen közel, Hegyközpályiban telepíthettük a Caleo padlófűtés rendszert és ezzel megvan az első elégedett kliens Bihar megyéből, akinek az otthonába vittük a napsugarakat.

 


Hálószoba - Caleo fűtőfilm parketta alá való telepítése

Hálószoba - Caleo fűtőfilm parketta alá való telepítése