Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Infra fűtőfilm telepítése laminált parketta alá, padlófűtéshez - A fűtésrendszert a nagyváradi MHS szakemberei kivitelezték

Infra fűtőfilm telepítése laminált parketta alá, padlófűtéshez

Az MHS nagyváradi szakembereivel ezúttal infravörös fűtőfilmet telepítettünk Nagyváradhoz közel, Félixfürdőn.

Az infravörös fűtőfilmet azokba a helyiségekbe telepítettük, ahol később majd parkettel lesz burkolva a fűtésrendszer. A járólappal burkolt helyiségekben fűtőszőnyeggel oldottuk meg a fűtésrendszer kialakítását.

A telepítés helyszíne egy tágas családi ház két hálószobával, melyet egy hosszú folyosó kötött össze a boltíves egyterű konyha - nappali lakrésszel. Amint az a fotókon is jól látható a tágas egybenyíló terek fűtésére az infravörös technológián alapuló padlófűtés az ideális megoldás, de ugyanakkor kiváló az ajtókkal elválasztott hálószobák fűtésére is, ahová önálló rendszereket telepített be az MHS csapata. Minden helyiségben saját programozható intelligens termosztátok vezérlésével működik az infravörös padlófűtés.

Az infravörös fűtésrendszer több szempontból is ideális választás volt klienseink számára, hiszen így kikerülhették az évről évre dráguló központi fűtésrendszerrel, vagy a fafűtéssel járó kellemetlenségeket és olyan fűtésrendszerhez juthattak az elektromos padlófűtésnek köszönhetően, amely egy gombnyomással otthonukba varázsolja a nap melegítő sugarait.

Anyagi, egészségi és kényelmi szempontból is ez volt a legideálisabb és legmodernebb választás.


Infravörös fűtőfilm telepítése laminált parketta alá, padlófűtés rendszer kialakításához