Figyelem!

Új termékekkel bővült oldalunk. Modern fűtési megoldásokat kínálunk az infra panelek, infra fűtőfilm és fűtőszőnyegek széles választékával.
Válasszon egészséges és gazdaságos fűtésrendszereink közül.

Infra Fűtés

Szeretne olyan fűtési rendszert, amely egészséges és gazdaságos is? Vajon létezik ilyen? IGEN! Az infravörös technológián alapuló fűtési rendszerek: infravörös padló- és mennyezetfűtés. Kérjen személyre szóló árajánlatot!

Modern Fűtési Megoldások Nagyvárad

Infravörös fűtési megoldások padlóba, falra és mennyezetre.

Varga Csaba Rolland I.I.

Székhely:
Sfantul Apostol Andrei utca, 89 szám. Pc40 tömb 2. lakrész, Nagyvárad, Bihar megye.
Irányítószám: 410333

Tel:
0770/134-527

E-mail:

Web:
www.incalzire-infrarosie.ro

Infra fűtőfilm telepítése laminált parketta alá (padlófűtés) Almaszegen (RO: Voivozi)- A fűtésrendszert a nagyváradi MHS szakemberei kivitelezték

Infra fűtőfilm telepítése laminált parketta alá (padlófűtés) Almaszegen (RO: Voivozi)

Az MHS csapata ezúttal Almaszegen (RO: Voivozi), Bihar megyében telepített infravörös padlófűtést egy magánház alsó szintjén. A kialakított rendszert eredetileg kiegészítő fűtésnek szánták a tulajok, de a helyszínen mégis úgy döntöttek, hogy a magasabb komfortérzet érdekében mindenhova kerüljön fűtőfilm csík, ahol közlekednek, vagy hosszabban tartózkodnak a lakásban, így tulajdonképpen csak a falak közelébe és az előre eltervezett bútorok helyére nem fektettünk infravörös fűtőfilmet. Így egy olyan rendszer került kialakításra, ami a legnagyobb hidegben is megállja a helyét önálló fűtésként is, amennyiben a ház lakóinak valamiért nincs kedvük vagy nem áll módjukban a ház központi fűtésrendszerét használni.

Az infravörös padlófűtés amellett, hogy kényelmesebbé teszi az életet a házban, hiszen így már alulról nem lesz hideg, még azt a hatalmas komfortot is nyújtani tudja, hogy akkor sem kell hideg házba haza érkezniük, amikor senki sem tartózkodik otthon és így a központi fűtésrendszert nincs módjukban üzemeltetni. A képeken jól látható, hogy egy hosszú folyosón helyeztünk el két fűtőfilm csíkot egész hosszában. Ez a folyosó végig fut a konyha és ebédlő mellett, ahol oszlopokat és bútorok helyét kikerülve fektettünk le kisebb csíkokat, valamint összeköti a konyhát egy nappalival, ahol szintén elhelyeztünk három 50 cm-es fűtőfilm sávot az egész helyiség hosszában.

A rendszert most is, mint mindig speciális programozható termosztátok szabályozzák, amiknek jelen telepítés esetében különösen fontos szerepük van. Mivel a helyiségekben más hőforrás is található, így a termosztát szoba-levegő szenzora segítségével lehet a személyes preferenciáknak megfelelő, kívánt hőmérsékletet beállítani, úgy hogy a rendszer működése közben figyelembe vegye a szoba hőmérsékletét.

A telepítést a csapat egy nap alatt sikeresen befejezte és az elégedett tulajdonosok estére már élvezhették is az infravörös sugarak kényeztetését.

Vissza a galéria oldalra

Infravörös fűtőfilm telepítése laminált parketta alá, padlófűtés rendszer kialakításához


A nagyobb képmérethez klikkeljen a képekre!


Vissza a galéria oldalra